Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, tam ypač tiktų jau šis pirmadienis. Antradienis – linksma Užgavėnių diena. Patirkite, varydami žiemą, daug smagių įspūdžių ir emocijų! O trečiadienis, Mėnuliui viešint Avino ženkle, jums tiks dalykiniams susitikimams, komandiruotėms bei kelionėms.

Ketvirtadienį, ne tik Jupiteriui, bet ir Venerai keliaujant griaunamaisiais laipsniais, svarbių susitikimų neplanuokite. Diena nėra palanki stambesniems pirkiniams, ji labiau tiktų ramiai intelektualiai veiklai. O štai penktadienis – aktyviems sprendimams, konkretiems gerbūvį gerinantiems darbams.

Astrologė Lolita Žukienė

Šeštadienį skirkite sportui, fizinei veiklai, smagiems renginiams. O sekmadienis, kovo 1-oji, – puiki diena išvykoms ir kelionėms, artimųjų susitikimams. Džiugių patyrimų jums šią savaitę!

Avinas

Savaitė, kai reikėtų neskubėti. Ypač renkantis partnerius bei bendraminčius. Šiomis dienomis iškilusius klausimus spręskite ramiai, vadovaudamiesi tikrosiomis gyvenimo vertybėmis.

Šios savaitės dienomis gyvenimą galite pamatyti daugiabriaunį – kai kada aštrų, o kai kada žėrintį, gražiai laužiantį šviesą.

Pirmadienį skirkite daugiau laiko situacijų analizei. Antradienį, Užgavėnių dieną, būkite kūrybingi, įsiklausykite ir į kolegų, draugų bei artimųjų patarimus. Trečiadienį, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, galite būti impulsyvesni. Vis tik ieškokite bendro požiūrio, derinkite nuomones, rinkitės ne kategoriškumą, o kompromisą.

Ketvirtadienis jums – romantiškų nuotaikų. Penktadienį skirkite namų pertvarkai. O šeštadienį kurkite dieną kitokią nei įprastai. Tai puikus metas mėgstantiems meistrauti, norintiems puoselėti namus, skirti laiko savo augintiniui. Sekmadienis – linksmas ir džiugus seniai matytų bičiulių susitikimais. Įdomių susitikimų bei šaunių patyrimų jums šią savaitę!

Jautis

Savaitė, kurios dienomis grįšite kaip paukščiai namo iš pietų, prie anksčiau buvusių jums brangių idėjų bei sumanymų. Jau pirmadienį peržiūrėkite atidėtųjų darbų skrynelę, atrasdami nuo ko reiktų nupūsti dulkes ir suteikti antrąjį šansą. Ši diena palanki ir norintiems atnaujinti buvusią draugystę.

Antradienis – džiugi žiemos varymo diena, gali būti įdomi naujienomis, smagiais susitikimais. Savaitės vidurys – aktyvus. Šią dieną palanku stiprinti partnerystės ir draugystės ryšius. Ketvirtadienį, jautrių Jupiterio ir Veneros ritmų įtakoje, naujų darbų neplanuokite. Ši diena nėra palanki naujai pradžiai, labiau tiktų darbų užbaigimui, rezultatų apibendrinimui...

O penktadienį kai kurių žinių neimkite giliai į širdį. Netrukus situacijos gali praaiškėti, viskas sustos į savo vietas. Šeštadienį skirkite daugiau laiko mažiesiems šeimos nariams, aktyviam laisvalaikiui. O sekmadienis – džiugių energijų, puikus apsilankymui renginyje ar svečiuose. Sėkmingos bei nuotaikingos jums savaitės!

Dvyniai

Įdomių pasiūlymų savaitė. Jos dienomis, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, galimos netikėtos žinios. Jas gavę jau pirmadienį kruopščiai tikrinkite. Antradienis – Užgavėnės – puiki diena draugystės stiprinimui, tarpusavio santykiuose harmonijos kūrimui. Šią dieną lengviau galite susitaikyti, išspręsti buvusias partnerystės problemas.

Savaitės viduryje palanku gilintis į reiškinių priežastis, iškilus netikėtoms situacijoms – ieškoti paramos artimųjų rate. Ketvirtadienį, Venerai ir Jupiteriui viešint griaunamuosiuose laipsniuose, bendraukite jautriai, susilaikydami nuo kritikos. O penktadienį, Saulei keliaujant Žuvų ženklu, dažniau įsiklausykite, ką jums pataria intuicija.

Šeštadienį, Merkurijui viešint griaunamajame laipsnyje, galimas nesusikalbėjimas, būkite pakantesni ir kitokiai nuomonei. O sekmadienis, kaip vėjo gūsis gali atnešti į jūsų gyvenimą linksmas permainas, pradžiuginti draugų pasiūlymais bei susitikimais. Daug gyvenimo džiaugsmo jums šią savaitę!

Vėžys

Šią savaitę norėsis gilintis į situacijas ir save. Kartais gyvenime taip svarbu susivokti, ko iš tiesų trokštate, ką norite pasiekti. Galėsite aiškiau suprasti, ir tai, kad dažnai į kitus projektuojame savo lūkesčius, o kai žmonės jų nepateisina – greit nusiviliame. Svarbu bus suvokti, kad kuo mažiau iš kitų tikimės ir laukiame, tuo lengviau eisime per gyvenimą.

Pirmadienis, prasidėjus jaunačiai, palankus intelektualiai veiklai. Antradienis, džiugi žiemos išvarymo diena, puiki naujai jūsų pradžiai. Trečiadienis ypač svarbus partnerystei,
draugystei ir meilei, santarvės ir harmonijos kūrimui.

Ketvirtadienį dalinkitės su kolegomis kilusiomis idėjomis bei sumanymais. Ši diena, Venerai viešint griaunamajame laipsnyje, nėra tinkama nekilnojamo turto operacijoms.

Penktadienį skirkite profesiniam tobulėjimui O šeštadienį kuo daugiau pajudėkite, pasivaikščiokite gamtoje. Sekmadienį norėsis daugiau ilsėtis, gilintis į save. Raskite laiko įdomiai saviraiškai. Daug širdžių šilumos jums šią savaitę!

Liūtas

Šauni savaitė norintiems patobulėti profesinėje srityje. Merkurijui judant retrogradine kryptimi, jos dienos gali patikrinti jūsų tarpusavio ryšius, išryškinti būtinas spręsti darbines problemas. Pirmadienis suteiks progų į gyvenimą pažvelgti naujai, atrandant ir šviesiąsias jo puses. Antradienis – Užgavėnės – tiktų partnerystės kūrimui, tarpusavio santykių stiprinimui.

Trečiadienis, Mėnuliui keliaujant Avino ženklu, palankus aktyviems jūsų veiksmams, naujų projektų pradžiai. Ketvirtadienį, Venerai viešint griaunamajame Avino ženklo laipsnyje, susilaikykite nuo finansinės rizikos, abejotinų pirkinių.

O penktadienį pasikliaukite labiau savo intuicija. Tai metas, kai galite išgirsti tinkamus kolegių, draugių, žmonos ar motinos patarimus. Šią dieną moterys pasižymės ypač stipriomis įžvalgomis.

Šeštadienis, Merkurijui viešint griaunamajame laipsnyje ragins susilaikyti nuo kritikos, impulsyvių veiksmų. Skirkite savo jėgas buitinių klausimų sprendimui, namų jaukumo kūrimui. O štai sekmadienis puikus renginiams, aktyviam šeimos laisvalaikiui, draugų susitikimams. Šviesių minčių ir puikių įžvalgų jums šią savaitę!

Mergelė

Kūrybinių galių atskleidimo savaitė. Šią savaitę svarbu būtų pajausti, kuria kryptimi jus plukdo gyvenimo upė. Jos dienos, jautrių Merkurijaus ritmų įtakoje, ragins gilintis ir analizuoti, ieškoti nestandartinių sprendimų bei išeičių.

Pirmadienį neprošal žvilgtelėti atgal, įvertinant nueitą kelią. Antradienį kai kurie grįš tvarkyti atidėtųjų, anksčiau pradėtųjų darbų bei projektų. Šią Užgavėnių dieną mažiesiems suruoškite smagią blynų šventę.

Trečiadienis – metas palankus komandiruotėms, kai kam ir kelionių pradžiai. Šią dieną žodžiai pasižymės ypatinga jėga, tad rinkitės juos jautriai, atsakingai. Ketvirtadienį, jautrių Veneros ritmų įtakoje, neskubėkite spręsti, ne viskas bus taip, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio.

Penktadienį ieškokite bendraminčių ir partnerių, atidžiau stebėkite vienai ar kitai veiklai palankumo ženklus. Šeštadienis tiktų ramiam atokvėpiui. Pasisemkite gerų įspūdžių gamtoje. Sekmadienį kurkite džiugų ir nuotaikingą, užsiimkite veiklomis, teikiančiomis kuo daugiau jums gyvenimo džiaugsmo. Įdomios bei kūrybingos jums savaitės!

Svarstyklės

Jautri, emocinga savaitė. Jos dienomis į gyvenimą žvelgsite jautriai, atvira širdimi, norėsis patirti kiekvieną gražią jo akimirką, artimųjų meilę, išgyventi gilius jausmus. Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, jau pirmadienį sektųsi derinti nuomones, ieškoti kompromiso. Diena tinkama informacijos paieškai.

Saulei ir Mėnuliui viešint Žuvų ženkle, Užgavėnių antradienis tiktų kūrybinių sugebėjimų bei talentų atskleidimui. Jūsų ženkle viešint Baltajam Mėnuliui, trečiadienį ypatingą dėmesį skirkite naujų idėjų įgyvendinimui, draugystės ir meilės stiprinimui.

Ketvirtadienį, jautrių Veneros ritmų įtakoje, svarbių finansinių klausimų geriau nespręsti. O penktadienis tiktų santarvės su aplinka ir savimi paieškai, kūrybinei saviraiškai. Šeštadienį, Merkurijui viešint griaunamajame laipsnyje,rinkitės bendrauti su jus mylinčiais bei suprantančiais.

O sekmadienis – puiki diena kultūriniams renginiams, romantiškiems susitikimams. Sėkmės bei daug gyvenimo džiaugsmo jums šią savaitę!

Skorpionas

Konkrečių veiksmų savaitė. Jos dienos palankios norintiems stiprinti materialų pagrindą, išspręsti buitinius klausimus. Tam palankus jau šis pirmadienis.

Antradienį, Saulei ir Mėnuliui keliaujant Žuvų ženklu, į situacijas pažvelkite nauju,kūrybingu žvilgsniu. Ši linksma žiemos varymo diena padės atskleisti jūsų menines, kūrybines galias. Trečiadienis palankus komandiruotėms, aplinkos pakeitimui.

Ketvirtadienį atsakingiau duokite pažadus prisiimkite naujus įsipareigojimus. Iškilusius klausimus spręsdami neskubėkite, diena labiau tiktų tvarkos įvedimui tiek darbo vietoje, tiek ir savo mintyse.

Penktadienis – diena, kai lengviau suprasite reiškinių priežastis, kitų žmonių ketinimus. Ji tiktų konkrečių minčių bei idėjų išpildymui. Šeštadienis jums aktyvus, puikus sportui, buities, remonto darbams. O sekmadienį visa šeima išsiruoškite į gamtą, aplankykite seniai matytus bičiulius. Daug meilės bei sėkmės jums šią savaitę!

Šaulys

Netikėtų pažinčių bei susitikimų savaitė. Jos dienos, Saulei keliaujant Žuvų ženklu, gali būti margaspalvės, kaip dailininko paletė. Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, pirmadienis suteiks progų į gyvenimą pažvelgti kitu kampu, atrandant tai, ko anksčiau galbūt nepastebėjote.

Jupiteriui viešint griaunamajame laipsnyje, antradienį, linksmą Užgavėnių dieną, ypač sektųsi kūrybinė kolektyvinė veikla. Trečiadienį palanku kurti tolimesnius planus, ieškoti partnerių bei bendraminčių.

Ketvirtadienį, Venerai ir Jupiteriui viešint griaunamajame laipsnyje, svarbių susitikimų geriau neskirti. Diena nėra palanki sutarčių pasirašymui. Šią dieną geriau užsiimkite įprastine veikla.

Penktadienis įdomus netikėtomis pažintimis bei susitikimais. O šeštadienį buitinių sprendimų ieškokite kartu. Sekmadienis jums nuotykiams bei smagiems patyrimams. Įdomių patirčių jums šią savaitę!

Ožiaragis

Permaininga savaitė. Jos dienomis pabūkite dažniau stebėtojo vaidmenyje, išgirskite kolegų bei draugų patarimus. Tai būtų palanku jau šį pirmadienį. Mėnulio jaunaties įtakoje, antradienį kepkite blynus, kurkite ir stiprinkite partnerystės, draugystės ir meilės ryšius. Trečiadienį norėsis greitų sprendimų. Vis tik savo žingsnius apmąstykite, neskubėkite.

Ketvirtadienis, Jupiteriui tebeviešint griaunamajame jūsų ženklo laipsnyje, gali pasižymėti planų bei nuomonių kitimu, juolab, kad ir Venera šią dieną keliaus griaunamuoju laipsniu. Tad svarbių reikalų geriau nespręsti, naujų projektų šią dieną nepradėti.

O štai penktadienį, Merkurijui judant retrogradine kryptimi, palanku grįžti prie to, ką buvote padėję kuriam laikui į tolimą stalčių, – galite atgaivinti buvusias idėjas, atidėtus sumanymus. Šeštadienį pailsėkite nuo įtampos, sunkesnių minčių. Tai puiki diena sportui, fizinei veiklai.

Sekmadienį kuo daugiau laiko skirkite šeimai, mažiesiems. Visų kartu praleistas laikas tebūnie įsimintinas bei džiugus. Šviesių minčių bei giedros nuotaikos jums šią savaitę!

Vandenis

Savaitė, kai stiprės jausmai, meilės troškimas. Jos dienomis kuo daugiau laiko skirkite artimiausiems žmonėms, apgaubkite juos savo meile, jautriu rūpesčiu. Pirmadienis, Mėnulio jaunaties įtakoje, jums tiktų naujų tikslų išsikėlimui. Tai diena, kai lengviau suprasite reiškinių priežastis, kitų žmonių ketinimus.

Antradienį „varykite“ žiemą. Šią dieną ieškantys darbų netikėtai gali išgirsti įdomių žinių. Išsiaiškinkite visas sąlygas bei aplinkybes. Trečiadienį palanku planuoti komandiruotes, dalykinius susitikimus, vesti derybas. O štai ketvirtadienį praleiskite užbaiginėdami tai, ką anksčiau buvote pradėję – tiek darbus, tiek ir kurdami partnerystės ryšius. Penktadienį gali kilti naujų idėjų, įdomių minčių.

Šeštadienis jums namų pertvarkai, remonto, interjero atnaujinimo darbams. O sekmadienis – išvykoms bei kelionėms, kultūriniams renginiams, giminaičių lankymui, draugų susitikimams. Daug meilės jums šią savaitę!

Žuvys

Susitikimų savaitė. Tai dienos, kai gali atrodyti, jog žvelgiate į veidrodį – kituose galėsite matyti savo charakterio bruožus bei veiksmus. Pirmadienį, prasidėjus Mėnulio jaunačiai jūsų ženkle, metas palankus dalykinėms ir asmeninėms pažintims. Antradienį daugiau laiko skirkite kūrybiniams sprendimams, pasidžiaukite Užgavėnių blynais.

Trečiadienį, jautresnių Saulės ir Jupiterio ritmų įtakoje, rinkitės šviesias ir džiugias mintis. Ketvirtadienį susilaikykite nuo emocinių pirkinių, atidžiau pildykite dokumentus. Penktadienis gali pateikti nemažai netikėtumų. Šią dieną neskubėkite, kai kada pabūkite stebėtojo vaidmenyje. Šeštadienis – aktyvus, šią dieną spręskite šeimai aktualius klausimus.

O sekmadienį daugiau laiko skirkite asmeniniam tobulėjimui bei saviraiškai, pasivaikščiojimams, sveikatą stiprinančioms procedūroms. Daug laimės bei džiaugsmo akimirkų jums šią savaitę!