Užsienio kino apžvalgininkai teigia, jog šis komiksais paremtas filmas kažkiek primins tokius kino hitus kaip „Deadpool“, „Loganą“ ar „Ašmenis“. Ir nors anksčiau skelbta, jog juosta bus skirta tik suaugusiems, vis tik ji gavo N-13 cenzą, rašoma pranešime spaudai.

„Jei būtume kūrę filmą tik suaugusiems, būtume praradę didžiulę dalį potencialių žiūrovų, juk tai – komiksų ekranizacija. Beje, neapsigaukite, „Bloodshot“ skirtas ne tik šio žanro mėgėjams, daug personažų buvo sukurta būtent šiai juostai ir joje pasakojamai istorijai. Tad net ir nežinantiems Rėjaus Garisono, tai bus puikus nuotykis kine“, – sakė režisierius Dave’as Wilsonas.

Kovo 13-ąją pasirodantis filmas „Bloodshot“ pasakos apie Rėjų Garisoną (jį ir vaidina aktorius V. Dieselis), kuris kažkada gyveno visiškai kitokį gyvenimą – tol, kol nenumirė. Dabar, atsipeikėjęs ant operacinio stalo, jis nieko neprisimena. Į palatą užsukęs gydytojas (akt. Guy‘us Pearce‘as) maloniai atsako į Rėjui iškilusius klausimus.

Paaiškėja, kad ankstesniame gyvenime Rėjus buvo jūrų pėstininkas, žuvęs mūšyje. O dabar jis – pirmasis pasaulyje žmogus, prikeltas iš numirusiųjų. Jo organizme „apgyvendinti“ mikroskopiniai nanorobotai vyrą pavertė superžmogumi: patį save pagydančiu ir praktiškai nesunaikinamu biotechnologijų stebuklu.

Besipratindamas prie naujų savo galimybių ir besitreniruodamas būsimoms užduotims, Rėjus pamažu ima prisiminti ankstesnio savo gyvenimo detales. Vieną dieną vyras netikėtai suvokia, kad turėjo žmoną. Netrukus atmintin grįžta ir tai, kad jo mylima moteris buvo žiauriai nužudyta. Dar vėliau Rėjui prieš akis iškyla ir žudiko veidas. Sukrėstas netikėtai užplūdusių prisiminimų, vyras prisiekia atkeršyti žudikams ir išsiruošia į kruviną misiją.

Tačiau į Rėjų sukišusi milijardus, technologijų kompanija nesiruošia taip lengvai jo paleisti ar, juo labiau, leisti imtis nekontroliuojamų žudynių. Vyras tampa ne tik medžiotoju, bet ir medžiojamuoju. Pamažu paaiškėja, kad prisiminimai gali būti apgaulingi, o kerštas – tiesiog kažkieno kito tikslingai užprogramuoti veiksmai.
Kvapą gniaužiantis, veiksmo kupinas trileris „Bloodshot“ Lietuvoje pradedamas rodyti kovo 13 dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)