Specialiai naujajai dainai sukurtame vaizdo klipe G. Vagelis nusifilmavo su gerai žinomais šokėjais Nagliu Bierancu ir Denisu Stechu. Šokiui vaikinai pasirinko legendinę Vilniaus Karoliniškių mikrorajono kavinę „Prie Neries“, kuri alsuoja 9-ojo dešimtmečio dvasia, rašoma pranešime spaudai.

„Užsukau kartą į šią kavinę papietauti ir iškart įsimylėjau visą jos interjerą bei detales – pirma mintis buvo, kad turime čia nufilmuoti vaizdo klipą. Ta autentika ir dvasia, manau, labai tiko „Vėjams”, todėl su nekantrumu laukiau dienos, kai vaizdo klipas pagaliau išvys dienos šviesą, – kalbėjo pats dainos autorius G. Vagelis.

Šokį „Vėjams“ sukūręs choreografas Justas Andriejauskas pasakojo, kad stengėsi atsižvelgti į kiekvieno šokėjo galimybes, norus ir asmenybę, taigi reikėjo gerai pasukti galvą, ieškant galutinio varianto.

„Norėjome sukurti stilingą maždaug 2010-ųjų metų pop stiliaus šokį, tačiau jame gausu ir hip-hop’o elementų. Smagu, kad galėjau dirbti su profesionalais, kurie gana greitai perprato visus judesius, taigi viskas ėjosi gana sklandžiai. Taip pat noriu pagirti ir Gabrielių, kad jis neatsiliko nuo žymiai labiau patyrusių kolegų“, – sakė J. Andriejauskas.

Šiuo metu G. Vagelis intensyviai ruošiasi jau rytoj prasidedančiai Vilniaus knygų mugei, kurios koncertinėje programoje numatytas albumo „Vėjai ir vanduo“ pristatymas, o jau nuo kovo mėn. debiutinį savo albumą G. Vagelis su grupe pristatys net septyniuose Lietuvos miestuose.

„Prieš Kalėdas albumą pristatėme Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos publikai, o dabar norime aplankyti ir mažesnius mūsų šalies miestus. Gaunu labai daug prašymų atvykti tiek į Žemaitiją, tiek į Suvalkiją ir kitus regionus, tad šįkart turą suplanavome taip, kad pamatyti koncertą galėtų praktiškai bet kurio Lietuvos kampelio gyventojas“, – apie artėjančius planus pasakojo G. Vagelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)