Vakarą, kai puošnūs drabužiai buvo tokie skirtingi kaip Alicia Key permatoma Christian Dior suknelė, Pamela Anderson glaudžiai prigludusi prie kūno siaura suknelė ir Mary J. Blige kostiumas iš audinio su plonais dryželiais iš Dolce&Gabbana mados namų, vieninteliu visa jungiančiu elementu tapo šukuosenos – kuo didesnė, tuo geriau. Pink laku sutvirtintas dirbtinis perukas, Gwen Stefani į viršų sušiauštų platininių plaukų kuodas ir Britney išleistuvių stiliaus garbanos – nuo pat 1987 m. šeštadienio popiečių Njudžersio universalinėse parduotuvėse šukuosenos niekuomet nebuvo tokios didelės.

Vienintele akivaizdžia madų nugalėtoja tapo Stefani iš No Doubt, kuri buvo apsirengusi prabangiai, kaip ir priklauso tokio pobūdžio renginiui, tačiau nepamiršusi ir savo pankiškų šaknų – ji dėvėjo peršviečiamą už kaklo surišamą suknelę, dabintą leopardo kailio raštais. Kadangi nei viena iš moteriškos lyties žvaigždžių nepasirodė taip kaip Jennifer Lopez su savo liūdnai pagarsėjusia Versace suknele, ši vieta atiteko Dre iš OutKast. Griausmingo jo hito “Ms. Jackson” pristatymo metu jis ant pakylos pasirodė vilkėdamas rožinės spalvos satininę plačiarankovę palaidinę, prie jos priderintą rožinės spalvos vaikiško stiliaus kombinezoną – šliaužtinukus ir ilgą platininį peruką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją