„Viskas gavosi labai spontaniškai, nes tokios fotosesijos neplanavau. Niekada gyvenime nesu besifotografavusi nuoga, kad būtų tokio atvirumo nuotraukos. Tiesiog turėjome su grupe „Yva“ fotosesiją ir taip kilo mintis mums su draugu fotografu, kad būtų gera turėti tokį asmenišką ir intymų albumą tik sau.

Po daugelio metų galėsiu į save pasižiūrėti, kaip atrodžiau jauna, nes nuotraukos nėra retušuotos, jos – realistinės. Ten esu tokia, kokia esu iš tikrųjų: moteriškos formos, kūno pakitimai po vaikelių gimimo. Viskas – tikra ir natūralu. Įgyvendinau savo norą. Rezultatu esu be galo patenkinta: celiulitas ar pilvukas manęs visiškai nenervina, nekelia kompleksų. Atvirkščiai, tai šilta, motiniška ir realistiška“, – fotosesija džiaugiasi Goda.

Goda Alijeva/ Foto: Joe Black Photography

Per eilę metų dainininkė yra turėjusi daug įvairių fotosesijų, kur dažniausiai visos nuotraukos būdavo retušuojamos, tobulinamos. Toks saldumas jai tapo visiškai svetimas jos realiame gyvenime.

„Labai seniai esu pozavusi vienam populiariam kalendoriui su vienais apatiniais. Ten tikrai tos nuotraukos buvo retušuotos. Plius, kažkada vienam žurnalui fotografavausi gana atvirai, ten irgi buvo glamūrinės, tobulos nuotraukos. Bet aš pavargau nuo to noro pateikti save idealią. Viskas taip saldu, kad nebeskanu iki apsivėmimo“, – prisipažįsta Delfi Alijeva.

Nors Goda ir nesiekia būti tobula bei uždirbti iš to, ji visgi džiaugiasi grįžtamuoju ryšiu, kurį gauna iš savo gerbėjų.

„Net ir mano instagramas nėra komercinis, iš to negyvenu. Mano siekiamybė nėra rodyti tobulą gyvenimą: esu dviejų vaikų mama, gyvenu, kaip gyvenu. Neturiu kuo girtis, nei didžiuotis, stengiuosi priimti gyvenimą tokį, koks jis yra ir mėgautis. O nuo to, ar turėsiu daugiau ar mažiau sekėjų, man ir nelabai įdomu, nes aš gyvenu savo gyvenimą, ne kitiems. Džiugu, kai gaunu grįžtamąjį ryšį: moterys man rašo, dalijasi savo išgyvenimais, nors ir nesu iš tų žmonių, kurie dalijasi savo asmeniškumais. Gal faina ir mano sekėjams, nes jie supranta, kad gyvenime visi mes esame vienodi“, – pasakoja ji.

Moteris sako, kad nebuvo labai paprasta apsinuoginti prieš fotografą, tačiau jis su savo žmona sukūrė labai jaukią atmosferą, kur ji galėjo jaustis savimi.

„Svarbu yra pats fotografas, kaip tu šalia jo jautiesi, kokio tipo jis yra žmogus. Mes, moterys, esame labai intuityvios ir turime tokį vidinį žmonių priėmimą. Man patiko fotografas, jo darbai. Be to, jo žmona labai padėjo, rodė pozas, kaip atrodyti gražiau ar tvarkė plaukus. Tai buvo šeimyninis, bendras darbas. Nebuvo jokio vulgarumo ar gašlumo. Tai buvo mano vidinio pasaulio atskleidimas, tik sau jis ir liks“, – užkulisius atskleidė Goda.

Be to, G. Alijeva pažymi, kad ši fotosesija visiškai nesusijusi su jos skyrybomis.

„Nesu ta moteris, kuri bandytų desperatiškai į save atkreipti dėmesį, pastoviai viešindama seksualias nuotraukas. Ne, esu kitokia gyvenime ir tai nėra koks naujo lapo vertimas. Stengiuosi susirasti laimę paprastuose dalykuose. O jei atsiras nauji santykiai, vėl kažkas bus kitaip“, – atsargiai renka žodžius dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (341)