Aš irgi turiu ir vyrą, ir vaiką, bet man tokios sumos, kurias jos rašė, neatrodo normalios. Kai moteris sako, kad išleidžia 30 eurų per mėnesį, tai čia išvis nėra supratimo. Ką ji sau perka? Šampūną ir vieną pakelį paketų?

Kur 100 eurų dar suprantu, kad žmogus gal skurdžiau gyvena. Bet kai normalios iš pažiūros moterys giriasi, kad sau iš šeimos pasiima 30, 50 ar 70 eurų, tai sunku patikėti... Arba meluoja, arba vaikšto kaip čiučiundros. Ne tik išvaizdą turiu mintyse.

Buvo tik kokios dvi moterys, kurios parašė normaliai, kad 200-300 eurų išleidžia. Aš irgi panašiai, apytikriai 300 eurų.

Normali suma, nes įeina papildai, vitaminai (visos norim būt sveikos), sportas, kartais masažas arba kita procedūra, jeigu, pavyzdžiui, reikia kokiai nors kūno sričiai ar gydytojai gal paskiria. Dar kirpykla kainuoja, su dažymu ir kirpimu bent 50 eurų tikrai.

Kiekvieną mėnesį baigiasi kuri nors priemonė, vieną gali baigtis plaukų priežiūra, tai kitą pudra ir tušas arba kremai veidui, kaukė dar jeigu – vis tiek apie 50 eurų tikrai išeina. Jeigu baigiasi keli daiktai, tada daugiau.

Į tą sumą įsiskaičiuoja ir rūbai. Pavyzdžiui, ateina pavasaris, tai vieną mėnesį pasižiūri pavasarinių batų, antrą mėnesį kokią striukytę arba lietpaltį, o tada jau prieš pat vasarą porą suknelių ar bliuskutę atsinaujini. Išeina iki/apie 100 eurų.

Smulkmenų atsiranda, žurnalų gali nepirkti, bet kava su draugėm arba pas kosmetologę nueiti. Dar nagų nesidarau, o kas nagus darosi tai prisideda ir dar daugiau.

Tai nepasakokit, kad nieko neišleidžiat, nebent čia tiesa, tai tada atrodytumėt kaip kokios laukinės. XXI amžius šiaip, nebe sovietiniai laikai, kad reiktų vieną kremą pusę metų šaldytuve saugoti.

Moterys nebijotumėt savo moteriškumo, meilę sau parodytumėt, tada ir tas vyras taip nenervuotų ;). Nes kai paskaitai, tai visos labai jau šeimai aukojasi, o realybėje piktos ir į save nežiūrinčios. Nosis aukštyn, negailėkit sau pinigėlių!