„Naujai degalinei parinkome strategiškai patogią vietą, kad mūsų klientai galėtų užsukti bet kada ir būtų maloniai aptarnauti. Siūlome visą paslaugų komplektą – nuo degalinės iki plovyklos, parduotuvės ir kavinės, kad kiekvienas mūsų klientas galėtų be rūpesčių tęsti savo kelionę. Pasirūpiname ne tik automobiliu, bet ir viso ekipažo poilsiu – siūlome šviežių ir gardžių patiekalų, karštų gėrimų“, – teigia Rafał Bałazy, „Orlen Baltics Retail“ generalinis direktorius.

Degalinės atidarymo proga klientai šviežiai gaminamą maistą galės ragauti už pusę kainos – lankytojams atveriamas gausus asortimentas, kad jie atrastų savo mėgstamiausius produktus.

Pasak R. Bałazy, vietoje ruošiamo maisto pasiūlymai yra lietuviškų ir pasaulio kulinarijos tradicijų derinys. Sau tinkamų patiekalų „Stop Cafe 2.0“ kavinėje ras ir skubantys, ir atsipūsti, ramiai pasimėgauti maistu norintys panevėžiečiai. Burgeris su jautiena, traškūs vištienos gabaliukai, jogurtas su mėlynėmis ir granola ar sviestinis kruasanas – tai tik keli pasiūlymai iš kavinės valgiaraščio, kuris užtikrina mitybos įvairovę ir kasdienį energijos užtaisą. O kavos zonoje „Orlen“ klientai ras modernius kavos virimo aparatus, kuriuos lengva valdyti liečiamu ekranu ir užsisakyti kavos gėrimų, kurių – net aštuonios skirtingos rūšys. Kavos aparatuose naudojama natūrali pupelių kava, o pieniškoms kavoms – natūralus pienas.

„Savo lankytojams norime pasiūlyti platesnį įvairių užkandžių bei kavos pasirinkimą ir dar geresnę apsilankymų patirtį, drauge stiprindami savo pozicijas Panevėžio mieste ir regione“, – sako “Orlen Baltics Retail“ generealinis direktorius. Naujojoje degalinėje dirbs 13 darbuotojų. Degalinė veiks visą parą, o atidarymo proga netrūks specialių pasiūlymų.

„Orlen“ degalinės taip pat veikia Senamiesčio gatvėje ir Nausodės gyvenvietėje. Klaipėdos gatvėje startavusi degalinė įkūnija svarbų degalinių tinklo plėtros žingsnį – ši „Orlen“ degalinė yra pirmoji Lietuvoje atidaryta per 12 metų. Šiuo metu visoje Lietuvoje veikia 26 „Orlen“ degalinės.