Štai 8 bene keisčiausi darbai pasaulyje, kuriuos pateikia tinklalapis entrepreneur.com:

Gyvūnų maisto ragautojas

Prieš duodami maisto gyvūnams, gamintojai nori, kad to gyvūnų maisto pirmiausia paragautų žmonės. Taigi gyvūnų maisto ragautojas – reali profesija. Tik nenuvertinkite šios profesijos. Jei norite pretenduoti į tokį darbą, jūsų šansus jį dirbti padidins biologijos ar mitybos srities mokslo diplomas. Gyvūnų maisto ragautojai ragauja gyvūnų maisto (įprastai pakramto ir išspjauna), taip pat rašo ataskaitas, teikia patarimų, kaip pagerinti maistą.

Gyvūnų detektyvas

Gyvūnų detektyvai egzistuoja ne tik kine. Žmonės noriai moka didžiulius pinigus, kad tik būtų surasti jų dingę ar pavogti gyvūnai. Jei mintis apie augintinių ieškojimą jums patraukli, galbūt vertėtų tapti gyvūnų ieškančiu detektyvu. Yra įmonių, kurios siūlo gyvūnų ieškojimo paslaugas, gyvūnų detektyvai gali uždirbti iki 1 000 dolerių (922 eurų).

Gyvūnų dienos akimirkos Vilniuje

Profesionalus atsiprašytojas

Kas gi samdo profesionalius atsiprašytojus? Oro linijų bendrovės. 2010 m. rašyta, kad aviabendrovė „Souhwest“ sudarė iš darbuotojų grupelę, atsakingą už įvairių situacijų sprendimą, reagavimą į skundus ir keleivių atsiprašymą per 24 valandas. Darbas nėra lengvas, bet, kalbama, gerai mokamas.

„Netflix“ turinio žiūrėtojas

Ne vienas žmogus svajoja, kaip norėtų žiūrėti per dienas televizorių ir kad jam už tai mokėtų. Pasirodo, ši svajonė įgyvendinama. Ne taip seniai transliuotojai internetu „Netflix“ ieškojo žmogaus, kuris norėtų visą dieną žiūrėti televizorių, taip pat analizuoti, vertinti, rašyti analizes ir anotacijas filmams ir kt. televizijos turiniui.

Šunų banglentininkų instruktorius

Jei mėgstate vandenį ir banglenčių sportą, kodėl netapus keturkojų draugų banglenčių instruktoriumi? Viešbutyje „Loews“ Pietų Kalifornijoje yra banglentininkų instruktorių komanda ir vienas instruktorius, kuriam mokama už tai, kad supažindintų išpaikintus šunis su banglenčių sportu.

Laimės sausainių užrašinėtojas

Lapeliai su palinkėjimais ar pranašystėmis laimės sausainių viduje patys neatsiranda. Kad jūsų ateitis būtų nusakyta vienu sakiniu, triūsia ne vienas sausainių užrašinėtojas. Juos samdo laimės sausainius gaminančios įmonės. Reikalavimai – būti kūrybingiems, šmaikštiems ir filosofiškiems (kas norėtų perskaityti užrašą „po valandos būsite alkani“).

Privačių lėktuvų interjero dizaineris

Privačių lėktuvų dizaineriai turi turėti dizaino ir aviacijos sferos žinių. Jų darbas – nepriekaištingai įrengti privačius turtingų, garsių žmonių lėktuvus. Rinkoje – nemažai interjero dizaino įmonių, kurių specializacija – privačių lėktuvų dizainas. Turint omenyje jų klientus, ši veikla turėtų būti pelninga.

Prabangiausių lėktuvų interjerai visame pasaulyje

Profesionali pamergė

Vestuvių planavimas – pradedant apsipirkimu, baigiant svečių sąrašu – reikalauja daug pastangų. Čia jums padės profesionalios pamergės. Joms moka už tai, kad padėtų priimti įvairius su vestuvių puotos ruoša susijusius sprendimus, ir už laikiną draugystę. Profesionalių pamergių kompanijose galima pasisamdyti ir profesionalią pirmąją pamergę, pabrolių, artimųjų ir netgi tostų sakytojų. Profesionalios pamergės gali uždirbti iki 1 000 dolerių (922 eurų) per dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)