Ir tai „Pacers“ padarė įveikdama ne bet ką, o vienvaldžius čempionato lyderius Milvokio „Bucks“ (46/8) krepšininkus.

„Pacers“ namuose šventė pergalę 118:111 (34:20, 34:25, 14:26, 36:40). Tiesa, pažymėtina, kad svečiai antrose rungtynėse paeiliui vertėsi be savo superžvaigždės Giannio Antetokounmpo, kurio žmona neseniai pagimdė sūnų.

„Bucks“ tai buvo vos antras pralaimėjimas per paskutines 16 rungtynių.

Domantas Sabonis rungtynes pradėjo galingai mačo pradžioje žaidusių šeimininkų starto penkete ir per 30 min. prie pergalės prisidėjo pelnydamas 15 taškų, atkovodamas 8 kamuolius bei atlikdamas 4 rezultatyvius perdavimus.

Tiesa, krepšį atakuoti šį kartą buvo sunkoka – lietuvis prametė visus 3 tritaškius, realizavo vos 4 iš 12 dvitaškių ir atsigriebė tik mesdamas baudas (7/10).

Po dviejų kėlinių šeimininkai pirmavo 68:45.

Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo T.J. Warrenas, pelnęs 35 taškus (15/17 dvit.). Malcolmas Brogdonas pridėjo 17, Mylesas Turneris 14, Jeremy Lambas ir Victoras Oladipo – po 13 taškų.

Pralaimėjusiems 19 taškų surinko Donte DiVicenzo, 17 – Khrisas Middletonas, 15 – Ericas Bledsoe.

Prieš „Visų žvaigždžių“ savaitgalio pertrauką „Pacers“ Rytų konferencijos turnyro lentelėje užima 6-ąją vietą. Kitas rungtynes Indianapolio krepšininkai žais vasario 22-ąją išvykoje su Niujorko „Knicks“.

„Per šį laikotarpį mums reikės pasistengti, kad V. Oladipo dar labiau pritaptų prie komandos. Jis nežaidė metus, reikia turėti tai omenyje. Tačiau per artėjančias dvi savaites jis jau turėtų tapti tuo Victoru, kurį visi įpratę matyti. Jau dabar regime akivaizdų žaidimo pokytį į gerąją pusę“, – tvirtino „Pacers“ strategas Nate'as McMillanas.

„Nekantriai laukiu kelionės į Čikagą, tikiuosi mėgautis laiku ten, smagiai praleisti su savo šeima. Tai bus puiki patirtis“, – apie laukiančios pirmosios „Visų žvaigždžių“ dienos patirtį kalbėjo pats D. Sabonis.

Visa Sabonių šeima jau yra atvykusi į JAV. Tėvas Arvydas, mama Ingrida, sesė Aušrinė bei broliai Tautvydas ir Žygimantas Saboniai mačą su „Bucks“ stebėjo Indianapolio arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)