„Juventus“ pralaimėjus turnyro ketvirtfinalyje Vilniaus „Rytui“, Utenos klubo direktorius Eimantas Skersis socialinėje erdvėje pažėrė kritikos teisėjams ir pridūrė, kad „viską valdo galia, pinigai, įtaka“.

„O mes ką, paprasti žmogeliai iš provincijos. Neturime su teisėjais bendrų verslų, nesame giminės su niekuo, nesėdime LKL ofise kasdien... Viską sudedi ir supranti, kad šansų kaip ir nėra“, – po antradienį patirto pralaimėjimo 93:104 (I rungtynės Utenoje – 85:81) emocijas liejo E. Skersis.

Nusivylimo po rungtynių neslėpė ir „Juventus“ treneris Žydrūnas Urbonas, tačiau LKL prezidentas Remigijus Milašius savo komentare „Delfi“ į tokias šnekas reagavo su šypsena.

„Smagu, gal kitais metais įtakingiausiųjų reitinguose jau būsiu aukščiau“, – pažymėjo jis.

LKL prezidento teigimu, „Juventus“ atstovų reakcija – tiesiog emocijos po pralaimėjimo.

„Mūsų organizuojamas turnyras tapo toks vertinamas, kad kiekvieno klubo svajonė patekti į finalo ketvertą, – sakė LKL prezidentas. – Ir kai esi taip arti svajonės, natūralu, kad esi nusivylęs.

Visi šitie kaltinimai – tai emocingos sąmokslo teorijos, kurias nuliūdę vyrai kuria ieškodami priežasčių. Bet tai puošia krepšinį. Sportas be emocijų numirtų.“

R. Milašius teigė sulaukęs LKL teisėjų direktoriaus Algimanto Pavilonio informacijos, jog teisėjų darbas ketvirtfinalio rungtynėse Vilniuje įvertintas gerai. Rungtynėse dirbo Tomas Jasevičius, Jurgis Laurinavičius ir Juozas Barkauskas. Pirmi du yra reitinguojami tarp trijų geriausių šalyje.

„Rytą“ ir „Juventus“ burtai Citadele KMT ketvirtfinalyje suvedė ketvirtus metus iš eilės. R. Milašiui šypsena ypač kelią komentarai, esą burtai režisuojami. „Juventus“ pasiūlymą jis žada išpildyti per kitą burtų traukimo ceremoniją.

„Mes išgirdome Žydrūno Urbono pasiūlymą kitą burtų traukimo ceremoniją daryti per rungtynių pertrauką Utenoje ir labai norėsime, kad pats Žydrūnas ištrauktų savo varžovą. Tada klausimų turbūt niekam nebekils“, – sakė R. Milašius.

LKL prezidentas rytoj lankysis „Delfi TV“ studijoje ir tiesioginėje transliacijoje žada išsamiau papasakoti apie Citadele KMT pusfinalius bei atskleisti, kuo ypatingas šį savaitgalį bus finalo ketverto turnyras Klaipėdoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)