„Kiekvienam aktoriui atlikti ryškų vaidmenį yra didelis džiaugsmas. Mano įkūnijamas personažas Vincentas yra senas pinigais aptekęs pirdyla ar bent jau vaidinantis, jog turi labai daug pinigų. Jis vilioja jaunutę merginą savanaudiškais tikslais – ar gali būti juokingiau? Amžina istorija – turtingas, senas jaunikis ir jaunutė nuotaka… Nuoširdžiai tikiuosi, kad nieko bendro su šiuo personažu neturiu”, – juokauja A. Šinkūnas

A. Šinkūnas prisipažįsta, kad po ilgo laiko ryškaus vaidmens atlikimas jam sukelia dvejopus jausmus, rašoma spaudos pranešime.

„Grįžti į televiziją šiek tiek baugu, tačiau ir malonu. Draugai ir kaimynai aptarinėja tavo personažo poelgius, dalina patarimus, kaip derėtų elgtis vienoje ar kitoje situacijoje. Ir, svarbiausia, ne visada jiems gali paaiškinti, kad čia ne tu ir, kad visi tavo veiksmai priklauso nuo viešpačių – scenaristo bei režisieriaus”, – išgyvenimais dalinasi naujasis serialo „Monikai reikia meilės” aktorius A. Šinkūnas

Seriale išvysime ir daugiau naujai prisijungusių žymių Lietuvos aktorių: Giedrių Savicką, Indrę Pivoraitę, Brigitą Arsobaitę. Anot aktorės B. Arsobaitės, šis vaidmuo seriale labai skirsis nuo jos įkūnijamo personažo seriale „Rimti reikalai”.

„Čia visai kitoks mano charakteris, kitokios gyvenimo aplinkybės. Atliekant šį vaidmenį susidūriau su iššūkiu, man stipriai teko pažaboti savo temperamentą. Turiu jį slėpti po ramybe. Tai tarsi psichologinis žaidimas. Kartais jau pati nesuprantu, koks iš tikrųjų mano pačios charakteris, kai atlieki tiek vaidmenų. Dalia – šalta, valdinga, tačiau visada rami ir su šypsena”, – pasakoja aktorė Brigita Arsobaitė

Jaunutė, tačiau labai talentinga aktorė Indrė Pivoraitė nedaugžodžiauja ir didelę padėką skiria „Urbs TV” komandai ir joje dirbantiems aktoriams.

„Smagu, kai aikštelėje daug profesionalių aktorių ir visi vieni iš kitų galime pasisemti žinių ar pasimokyti iš klaidų. Draugiška ir darbšti filmavimo komanda sukuria nuostabią atmosferą, kurioje labai malonu dirbti”, – šypsosi aktorė Indrė.

Kupinas naujovių ir intrigų serialas „Monikai reikia meilės” pirmadieniais – ketvirtadieniais, 21 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)