„Mūsų klientų tarpe yra itin daug šio gamintojo išmaniųjų gerbėjų. Todėl džiaugiamės, kad visi, norintys pirmieji savo rankose laikyti taip ilgai lauktus flagmanus, jau dabar gali juos užsisakyti ir dar gauti dovanų“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Operatoriaus klientai svetainėje www.tele2.lt gali rinktis iš trijų „Samsung“ pristatytų flagmanų: „Galaxy S20“, „Galaxy S20+“ ir „Galaxy S20 Ultra“. Išankstiniai užsakymai truks iki kovo 8 d. 23.59 val., o oficiali prekyba Lietuvoje prasidės kovo 12-ąją.

Kartu su naujaisiais telefonais „Unpacked“ renginyje pristatytas bevieles ausines „Galaxy Buds+“ dovanų gaus tik tie klientai, kurie iš anksto, dar prieš prasidedant prekybai, užsisakys „Galaxy S20+“ arba „Galaxy S20 Ultra“ modelius. Tokia akcija buvo paskelbta gamintojo „Samsung“ iniciatyva.

Iš anksto įsigyti bus galima tik 128 GB vidinę atmintinę turinčius naujuosius „Samsung“ flagmanus. Modelį „Galaxy S20“ jau dabar galima užsisakyti už 909 Eur, „Galaxy S20+“ – už 1109 Eur, o didžiausią ekraną turintį „Galaxy S20 Ultra“ – už 1359 Eur.

Klientai, norintys įsigyti „Galaxy S20“ išmaniuosius, galės rinktis iš kosminės pilkos, padangių mėlynos arba rožinės spalvų, o perkantys modelį „Samsung S20+“ – iš kosminės pilkos arba juodos bei padangių mėlynos. Tuo tarpu, modelį o „Galaxy S20 Ultra“ įsigyti bus galima tik su kosminės pilkos spalvos korpusu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)