NBA žvaigždė ir Los Andželo „Lakers“ komandos legenda 41 metų Kobe Bryantas ir 13-metė jo dukra Gigi buvo tarp devynių žmonių, žuvusių malūnsparnio avarijoje Kalifornijoje sausį.

Krepšininko žmona Vanessa praėjus 15 dienų po Kobe ir jų dukros Giannos žūties išliejo jausmus asmeninėje „Instagram“ paskyroje.

„Mano smegenys atsisako patikėti, kad Kobe ir Gigi nebėra. Negaliu tuo pačiu metu susitaikyti su abiejų išėjimu. Atrodo, mėginu susitaikyti su Kobe mirtimi, tačiau mano kūnas atsisako patikėti, kad mano Gigi niekuomet daugiau nebegrįš“, – rašo 37 metų Vanessa.

Ir tęsia: „Kodėl turėčiau atsikelti kitą rytą, kai mano mergaitė tokios galimybės daugiau neturi. Esu įsiutusi. Ji turėjo dar tiek daug gyvenimo nugyventi. Tuomet suvokiu, kad turiu būti stipri ir čia, su savo trimis dukterimis Natalia, Bianka ir Capri“.

„Žinau, kad tai yra normalu. Tai yra dalis gedėjimo proceso. Norėjau pasidalinti, jei yra tokių, kurie patyrė panašią netektį kaip mano. Dieve, norėčiau, kad jie būtų čia ir šis košmaras pasibaigtų. Tai siaubinga tragedija, prašau, melskitės už juos visi“, – kreipėsi Vanessa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)