Garsios moters atstovas spaudai TMZ sakė, kad įvykis, turėjęs virsti magiška patirtimi, svajonių išpildymu, jai priminė baisiausią košmarą, nes daugybė žiniasklaidos priemonių ėmė viešai svarstyti „Kodėl ji čia?“.

B. Chyna teigimu, ji buvo daugiau nei verta dalyvauti „Oskarų“ teikimo šventėje ir ne tik todėl, kad priklauso pramogų pasauliui (yra pačios kuriamo realybės šou žvaigždė), o dar ir todėl, kad yra juodaodė moteris, „randanti įkvėpimą palaikydama savo draugus, mokytojus ir kitus talentus, palikusius pėdsaką jos karjeroje“.

B.Chynos atstovas teigia, kad jos dalyvavimas „Oskarų“ teikimo ceremonijoje niekuo nesiskiria nuo kitų garbių pramogų pasaulio profesionalų, nors ji ir nebuvo nominuota ar kaip nors kitaip susijusi su kino pramone.

Didžiausias skirtumas, anot B. Chynos komandos, yra būtent jos kilmė ir odos spalva.

„Ar tai būtų faktas, kad ji realybės šou žvaigždė, ar tai, kad vieniša mama, ar tas nuolatinis priminimas, jog kadaise dirbo striptizo šokėja.... tai nekeičia naratyvo, jog galbūt tie „Oskarai“ iš tikrųjų tik baltiesiems“, – samprotauja atstovas.

Atstovas pridūrė, kad ažiotažas, kilęs dėl B. Chyna dalyvavimo kino šventėje, „dar kartą atkreipia dėmesį, jog labai daug afroamerikiečių ir po šiai dienai priversti labai aršiai kovoti dėl vietos po saule pramogų pasaulyje“.

Panašu, kad B. Chyna nuoširdžiai tiki tapusi sisteminio rasizmo auka, nors tenorėjo savo pavyzdžiu parodyti, jog jauni ne baltųjų rasės žmonės taip pat gali daug pasiekti.

Delfi primena, jog apdovanojimai, sulaukę tiek daug dėmesio, vyko vasario 9 dieną.

Daugiau apie „Oskarų“ klaidas, ašaras ir netikėtumus, skaitykite ČIA.

Nuotraukų albume - ceremonijos svečiai ant raudonojo kilimo:

O čia galite pamatyti renginio akimirkas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)