79-erių futbolo legenda jau kurį laiką turėjo problemų su klubu, todėl jam šiuo metu reikalinga vaikštynė, kad galėtų pats vaikščioti, o pastaruoju metu ne kartą viešumoje buvo pasirodęs neįgaliojo vežimėlyje.

„Jis labai drovus ir šiuo metu atsiskyręs“, – televizijai atskleidė jo sūnus Edinho.

Per savo 21-erius metus trukusią karjerą Pele pelnė 1281 įvartį per 1363 rungtynes, įskaitant 77 įvarčius vilkint Brazilijos rinktinės marškinėlius, kurios gretose sužaidė 91 mačą.

Jo sveikata pastaruosius kelerius metus verčia nerimauti, 2015 metais vyrui buvo atlikta prostatos operacija, o pernai Pele dėl šlapimo takų infekcijos buvo atsidūręs ligoninėje.

„Įsivaizduokite, jis juk Karalius, visada išskirtinė figūra, o šiandien jis negali pats paeiti“, – kalbėjo jo sūnus.

„Jis sumišęs, jis niekur nenori išeiti, būti matomas, nieko nenori daryti, kas verstų jį palikti namus“, – kalbėjo jo sūnus.

„Jis gana silpnas. Atliktas klubo sąnario protezavimas, bet nebuvo ideali reabilitacija. Taigi, jis turi judėjimo problemą ir tai sukėlė tam tikrą depresiją“, – aiškino futbolo legendos atžala.

Šį birželį sukanka lygiai 50 metų nuo Pele triumfo pasaulio čempionate Meksikoje, daugelio nuomone ta 1970-ųjų brazilų rinktinė yra visų laikų geriausiu komanda.

Pelė, futbolo legenda
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)