„Norfos mažmenos“ valdybos pirmininko Dainiaus Dundulio teigimu, praėję metai „Norfai“ buvo sėkmingiausi per visą bendrovės istoriją.

„Įmonės pelningumas viršijo visus lūkesčius. Nors ne visi finansiniai rodikliai iki galo suskaičiuoti, jau dabar aišku, kad praėję metai buvo patys pelningiausi „Norfos“ istorijoje. Sunkiai tikėtina, kad kada nors pavyks tokius rodiklius pakartoti, juo labiau viršyti“, – pranešime sakė D. Dundulis.

Pasak jo, gerus finansinius rezultatus, be kita ko, lėmė gyventojų pajamų didėjimas.

Su PVM tinklo apyvarta pernai augo tiek pat iki 632,790 mln. eurų (587,545 mln. eurų).

2019 metų pabaigoje „Norfa“ turėjo 143 parduotuves visoje Lietuvoje, o šiemet planuoja dešimt naujų ar atnaujintų parduotuvių.

„Norfos“ grupės logistikos, pervežimų, nekilnojamo turto nuomos bendrovės „Rivona“ 2019 metų pardavimai siekė 460,673 mln. eurų (be PVM) – 6,6 proc. daugiau nei 2018 metais (432,191 mln. eurų)).

D. Dundulis valdo 93,29 proc., o Rolandas Činčius – 6,71 proc. „Rivonos“ akcijų. Jie taip pat valdo atitinkamai 93 proc. ir 7 proc. „Norfos mažmenos“ akcijų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)