Dar praėjusių metų pabaigoje A. Adamkienė susidūrė su sveikatos problemomis ir kurį laiką praleido ligoninėje, o į namus grįžo lapkričio pradžioje – V. Adamkaus gimimo dieną. Taigi, šiandien pasiteiravome, kaip jaučiasi prezidento žmona ir kokios nuotaikos tvyro judviejų namuose.

„Nuotaikos labai malonios. Svarbiausia, kad ji yra atsigavusi, jaučiasi gerai. Žinoma, dar trūksta tos jėgos, bet juda aplink ir jokių komplikacijų nėra, kas man labai džiugu ir aš džiaugiuosi, kad ateinančius keletą mėnesių jos sugrįš, kad galėtų tikrai džiaugtis gyvenimu. Tad ir šiandieną sveikindamas ją turėjau vienintelį linkėjimą – sveikatos“, – kalbėjo ekscelencija.

Prezidentas sakė, jog nėra jokių abejonių, kad tai yra svarbiausias dalykas kiekvienam, tačiau pažymėjo, jog su žmona tiek apie kasdienius dalykus, vertybes ar patį gyvenimą pasikalba kasdien. Jų šiltas bei atviras ryšys išliko iki šiol.

„Nemanau, kad tai yra vienintelė proga (gimtadienis) su žmona kalbėtis ar dalintis įspūdžiais, džiaugsmais ar vargais.

Bent jau mes stengiamės gyventi pilną gyvenimą, komentuodami ir kalbėdamiesi apie viską kasdien. Sekame pasaulio, mūsų valstybės įvykius. Malonu tai, kad šia proga išskirtinai pasveikinama ir išryškinami svarbūs gyvenimo momentai“, – DELFI kalbėjo V. Adamkus.

Žinoma pora JAV susituokė dar 1951 metais ir visuomet buvo viena gražiausių porų šalyje, kurią daugelis vadino tikru pavyzdžiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)