Meilės koncertas

Jeigu jūsų mylimoji ar mylimasis yra neabejingas gyvai muzikai – jus kviečia Rygos orkestras, kuris paruošė žymiausių Holivudo filmų duetų programą. Koncerte skambės duetai iš legendinių filmų ir miuziklų: „Operos fantomas“, „Muzikos garsai“, „Mano puikioji ledi“ ir kt. Šis koncertas palepins jūsų mylimo žmogaus ausų būgnelius ir bus įdomi alternatyva romantiškam filmui.

http://orkestris.riga.lv/?p=6832&lang=en

Pramogos Latvijoje

Vakarinis pasimatymas Rygoje

Po koncerto siūlome pasivaikščioti siauromis Rygos senamiesčio gatvelėmis ir užsukti į savo pasirinktą restoraną gurmaniškai vakarienei. Jį galite išsirinkti pagal savo mėgstamą atmosferą ar virtuvę bei pageidautiną kainos lygį. TOP 30 Latvijos restoranų sąrašas padės išsirinkti iš gausybės restoranų, esančių visoje Latvijoje. Beje – ketvirtoje vietoje besipuikuojantis „Restoranas 3“ yra jau žinomas lietuviams, kadangi jo šefai buvo taip pat apsilankę mūsų šalyje ir paruošę degustacinę kelionę po modernią Latvijos virtuvę. Užbaikite Valentino vakarą romantiškai vakarieniaudami TOP Latvijos restorane ir tuo metu skirkite laiką tik vienas kitam.

http://bestrestaurants.lv/en/

Pramogos Latvijoje

Nauji atradimai

Vos už 40 kilometrų nuo Rygos yra Jelgavos miestas, į kurį nuvykite į Jelgavą pasivaikščioti ir pasimėgauti vienas kito draugija. Šio miesto tyrinėjimas nereikalauja daug laiko, todėl kelionės tikrai nesutrukdys, o netgi atvirkščiai – suteiks naujų atradimų džiaugsmo. Prieš pradedant pažintį su Jelgava – nepamirškite karšto gėrimo puodelio ir leiskitės vedami šio miesto gatvelių. Jos atves prie prabangių ir anuomet garsių Europos svečių lankytų Jelgavos rūmų, o gal netgi teks sutikti ir laukinių žirgų, kurie yra apgyvendinti Jelgavos centre!

https://www.jelgava.lv/lv/sakums/

Pramogos Latvijoje

Jaukus poilsis

Keliaujant atgal į Lietuvą ir jau susipažinus su Jelgava – nepraleiskite aplankyti Rundalės rūmų ir jų apylinkių. Ištaigingi rūmai primena senuosius baronų laikus, o didieji Rundalės rūmų sodai nepalieka abejingų net ir šaltuoju metų sezonu. Pasivaikščioję po Rundalės apylinkes nuvykite į naująją savo viešnagės vietą – Mazmežuotnės dvarą. Jis garsėja ne tik savo autentiška aplinka, bet ir puikiu SPA centru, kur galėsite mėgautis geriausiomis procedūromis. Senosiomis tradicijomis dvelkiantis dvaras siūlo platų SPA paslaugų pasirinkimą, kuriomis galėsite mėgautis dviese, o vakare apsilankyti prabangiame dvaro restorane gurmaniškai vakarienei.

http://www.mazmezotne.lv https://rundale.net

Pramogos Latvijoje

Daugiau kelionių idėjų galite pasisemti iš www.latvia.travel bei Instagram paskyros @EnjoyLatvia, o kelionę galite planuoti patogiu įrankiu: https://www.latvia.travel/trip-planner/#/language.

Užsakymo nr.: PT_83492573