Džiugią žinią apie asmeninio gyvenimo pokyčius ir netrukus būsimas vestuves S. Burbaitė pasidalino instagrame, kur ją kasdien stebi 56 tūkst. sekėjų.

„Nors gimtadienis tik už kelių dienų, bet panašu, kad jau gavau vieną geriausių gyvenimo dovanų – Tave, mano meile“, – šalia nuotraukos su sužadėtuvių žiedu Indonezijoje brūkštelėjo žinomas modelis.

„Šaukite šampano! Netrukus pasikeisiu savo pavardę!“ – pridūrė ji.

S. Burbaitė ir jos mylimasis kartu jau ilgus metus, todėl dalis gerbėjų įtarė, kad galbūt ši kelionė porai taps ypatinga.

Naujiena apie būsimas tuoktuves pradžiugino šimtus sužadėtinių bičiulių, kurie socialiniuose tinkluose juos sveikino ir linkėjo laimės.

S. Burbaitė išgarsėjo sudalyvavusi „Mis Lietuva 2013“, kur pelnė „Pirmosios vicemis” titulą ir kelialapį į „Miss Universe 2013” („Mis visata 2013”) konkursą.

Netrukus po to iš Panevėžio kilusi Simona tapo vis dažniau matoma ant podiumo, pavyzdžiui, dizainerio Juozo Statkevičiaus madų šou metu, ir mados žurnaluose.

Jai yra tekę dirbti su visame pasaulyje žinomais prekiniais ženklais: „H&M“, „Adidas“, „MAX&Co.“, „ETAM“, „Lancôme“, „L’Oréal Paris“, „Michael Kors“, Marc Jacobs“ ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)