Svečiams iš Luizianos valstijos laimėti nesutrukdė net tai, kad jų gretose nebuvo dviejų klubo lyderių – Brandono Ingramo (vid. 24,9 tšk.) ir Ziono Williamsono (vid. 19,8 tšk.).

Juos puikiai pavadavo komandos draugai, o ypač Jrue Holiday. Jis per lemiamas 2:12 min. vienas sumetė net 14 taškų, iš viso finišavo su 31-u ir nulėmė „Pelikanų“ skrydį į pergalę.

Savo ruožtu „Pacers“, pralaimėję jau ketvirtą namų mačą iš eilės ir penktąjį apskritai, toliau praranda pozicijas turnyro lentelėje: Rytų konferencijoje jie rikiuojasi šeštoje vietoje, o bendroje įskaitoje nubildėjo jau į tryliktąją, nors dar neseniai buvo pirmame dešimtuke.

Šeimininkų, kurie žaidė be Victoro Oladipo, neišgelbėjo dar vienas solidus Domanto Sabonio pasirodymas. Lietuvis per 34 min. pelnė 16 taškų (6/10 dvitaškiai, 1/2 tritaškis, 1/2 bauda), atkovojo 8 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 2 varžovų metimus.

26 taškus surinko Jeremy Lambas, 22 – T. J. Warrenas, 17 – Malcolmas Brogdonas.

„Pelikanų“ būryje išsiskyrė: Jrue Holiday 31 (10 rez. perd.), J. J. Redickas 23, Derrickas Favorsas (11 atk. kam.) ir Lonzo Ballas po 15 taškų.

Įdomu, kad buvo pakartotas lygos rekordas, nes aikštėje ir vėl pasirodė trys broliai: Jrue, Aaronas ir Justinas Holiday.

Grįžti į pergalių kelią „Pacers“ galės jau pirmadienį, kai namuose priims Bruklino „Nets“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)