„Mums tokios situacijos visiškai nepadeda, bet mes turime būti profesionalai, turime daryti savo darbą ir kuo geriau tą padaryti.

Mes žaidžiame dėl savo sirgalių. Ateis 100, žaisime dėl jų, ateis 2,5 tūkstančio, kovosime dėl jų.

Čia mums svarbiausias dalykas“, – paklaustas apie darbinę patirtį su L. Kleiza atsakė D. Adomaitis, plačiau nekomentavęs buvusio vadovo pasitraukimo ir šio sprendimo įtakos komandai.

„Rytas“ po pergalės poilsio daug neturės, jau antradienį sostinės ekipa sieks revanšo taurės turnyro ketvirtfinalyje namuose prieš Utenos „Juventus“ ekipą. Pirmasis mačas Utenoje baigėsi šeimininkų pergale 85:81.

Strategą neramina kelių krepšininkų sveikata, be to, ekipai nepadės pėdos traumą besigydantis Martynas Echodas.

„Turime problemų, kurias kažkaip pavyksta užsiglaistyti. Kalbame apie keletą sveikatos problemų turinčių žaidėjų, neišsiplėsime“, – teigė D. Adomaitis.

Strategas nekantriai lauks sekmadienio ir mediko skambučio, kuris turėtų pranešti svarbių naujienų dėl kelių krepšininkų sveikatos.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)