Iškilmingi apdovanojimai neretai tampa proga pranešti apie naujus santykius – tokiu renginiu prieš dvejus metus pasinaudojo dainininkė Natalija Bunkė ir jos sužadėtinis Edgaras Eidėjus, kuomet jiedu pirmą kartą oficialiai patvirtino esantys pora. Galbūt todėl užkulisiuose pastebėta G. Alijeva su nematytu vyriškiu kaipmat patraukė smalsuolių akį. Ne vienas svečias ėmė šnabždėtis – galbūt tai naujas dainininkės mylimasis?

„Ne, ne, ne. Neatėjau su jokiu vyru. Tai Karinos muzikos kūrėjas. Atėjau viena, tiksliau su „69 danguje“ merginomis“, – DELFI paaiškino Goda ir pridūrė, kad dabar vyrams būti šalia jos yra gana pavojinga.

Grupė "69 danguje"

„Mane visi su visais poruoja. Tiesą sakant, dabar yra gana pavojinga situacija – bet kuris vyras, pastovėjęs šalia manęs, iš karto bus poruojamas su manimi“, – patikino pašnekovė.

Pasiteiravus, ar visgi dabar jos gyvenime yra naujas mylimasis, Goda patikino, kad kol kas jos širdis laisva. Nepaisant to, ji jaučiasi subrendusi naujiems santykiams.

„Ne, nėra. Bet jau priimčiau, – juokėsi dainininkė. – Bet tam ateina laikas savaime. Nežinau, kaip bus. Šiuo klausimu pasitikiu likimu. Dabar jau esu gerajame savo gyvenimo periode. Jau dveji metai praėjo, tad dabar tikrai viskas gerai“.

Apdovanojimų vakarą Goda džiaugėsi ne tik matydama daug pažįstamų veidų, bet ir sukurta kasmetine švente. Dainininkę ir drabužių kūrėja renginiui puošė „Kristi Andress“.

„Man labai smagu. Visi pasipuošę, visi gražūs – visi tikrai švenčia. O su savo suknele jaučiuosi tiesiog puikiai“, – DELFI teigė G. Alijeva.

DELFI primena, kad apie buvusio krepšininko Rolando Alijevo ir žinomos dainininkės santykių krizę imta kalbėti dar 2018-ųjų vasaros pradžioje. Netrukus po to, jau vasaros gale, paaiškėjo, kad pora oficialiai išsiskyrė.

Praėjusiais metais G. Alijeva M.A.M.A ceremonijoje taip pat pozavo viena ir tą ji darė su plačia šypsena.

„Vyrai gali keistis gyvenime, svarbiausia, kad tu pati jaustumeisi gerai savo kailyje, tuomet nėra jokių problemų. Juk čia yra mano sfera, tai, kuo aš gyvenu, todėl toks renginys man yra malonumas, kai galiu atsipalaiduoti, pabūti su draugais. Nesvarbu, ar aš ateisiu į renginį visiškai viena, ar su draugėmis, ar su vyru šalia“, – tąkart kalbėjo ji.

„Žinoma, kai fotografavausi viena, jutau šiek tiek streso, nes tai yra pirmi tokie metai. Tačiau netrukus pagalvojau, kad anksčiau taip būdavo visada ir nerimas dingo“, – pridūrė Goda.

Daugiau šių metų M.A.M.A svečių galite išvysti DELFI galerijoje:

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)