Iš „Golden State Warriors“ į Memfį išsiųstas krašto puolėjas prieš sezoną sutarė su naujuoju savo klubu, jog neprisijungs prie komandos ir lauks kol bus išsiųstas į kitą NBA klubą. Paaiškėjus, jog tuo klubu tapo „Heat“, Iguodala sutarė su Floridos organizacija ir dėl naujo dvejų metų trukmės 30 milijonų JAV dolerių vertės kontrakto.

2021-22 metų sezone Iguodalos kontraktas bus negarantuotas. Tai reiškia, jog „Heat“ galės bandyti prisivilioti vieną iš tą vasarą laisvaisiais agentais tapsiančių lygos žvaigždžių, o nesėkmės atveju turės galimybę išsaugoti puolėją savo gretose.

Nors pilnos mainų detalės dar nėra viešinamos, jau paaiškėjo, jog „Grizzlies“ pasveikins į Memfį atvykstantį krašto puolėją Justise'ą Winslow. 23-ejų metų krepšininkas 2015-ų metų biržoje buvo pakviestas 10-u šaukimu, o šiame sezone jo statistika siekė 11,3 taško, 6,6 atkovoto kamuolio ir 4 rezultatyvius perdavimus per rungtynes.

Šiuo metu nugaros traumą besigydantis Winslow 2019-20 metų pirmenybėse dėl sveikatos problemų yra sužaidęs tik 11 susitikimų.

Spekuliuojama, jog į mainus galėjo būti įtraukti ir „Grizzlies“ atstovaujantys Jae Crowderis bei Solomonas Hillas. Prieš dvikovą su Dalaso „Mavericks“ ekipa šie du krepšininkai apšilimo metu paliko aikštę ir nepasirodė ant komandos atsarginių žaidėjų suolelio. Tiesa, tikėtina, jog žaidėjai bus išsiųsti į kitą klubą trijų komandų mainų susitarimo keliu.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį dėl mainų susitarė ir Sakramento „Kings“ bei Atlantos „Hawks“ klubai. Kalifornijos sostinės ekipa į Atlantą išsiuntė 2017-19 metais šiame mieste rungtyniavusį vidurio puolėją Dewayne'ą Dedmoną, o į „Kings“ atvyks Jabari Parkeris ir Aleksas Lenas. Sakramento klubas „Hawks“ organizacijai taip pat perleido 2020-ų metų Hjustono ir 2021-ų metų Majamio klubų antrojo rato šaukimus.

30-ies metų Dedmonas šiame sezone pasižymėjo 5,1 taško ir 4,9 atkovoto kamuolio vidurkiais. Ukrainietis Lenas Atlantoje rinko po 8,7 taško ir 5,8 atkovoto kamuolio per rungtynes, o traumą šiuo metu besigydantis Parkeris vidutiniškai rinko po 15 taškų ir 6 atkovotus kamuolius.

Šių metų NBA mainų langas užsidarys ketvirtadienį, 22 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)