2020 metais „CVO Road Glide“ motociklas CVO gamoje papildys „CVO Tri Glide“, „CVO Limited“ ir „CVO Street Glide“ modelius.

Nuo pat pradžios 1999 metais „Harley-Davidson Custom Vehicle Operations“ programa leido sukurti išskirtinius motociklus patiems reikliausiems klientams. Dažnai šiuose modeliuose naudojamos medžiagos, spalvos, technologijos ir aksesuarai gali būti naudojami tik CVO gamoje. „Milwaukee-Eight 117“ – didžiausias ir galingiausias variklis, kurį galima rasti „Harley-Davidson“ motocikluose. Jis išskirtinai montuojamas tik CVO modeliuose.

„CVO Road Glide“ motociklas

„CVO Road Glide“ yra galingas kelioninis motociklas, pasižymintis neįtikėtinu patogumu keliaujant, didžiule galia ir naujomis motociklininko pagalbos technologijomis.

2020 metų modelio naujienos:

  • „H-D Connect“ sistema;
  • „Reflex Defensive Rider Systems“ sistema;
  • Šildomos „Kahuna Collection“ rankenos dera su „Kahuna“ pakojais, stabdžių svirties dangteliu, išmetimo vamzdžio dangteliais bei motociklininko ir keleivio pakojais. „Kahuna Collection“ aksesuarai pasižymi veidrodiniu chromuotų paviršių spindesiu ir juoda guma, kuri suteikia sukibimo, ten, kur jo labiausiai reikia. Raudonas „Bar & Shield“ logotipas papildo visus „Kahuna Collection“ aksesuarus;
  • „Boom! Audio 30K Bluetooth“ pasikalbėjimo įranga suderinama su motociklo multimedijos sistema;
  • Žemo profilio dviejų dalių prietaisų skydelis ant bako su apšviestu CVO logotipu;
  • Bus galima pasirinkti „Premium Sand Dune“ pilką spalvą su perlamutriniu laku ir subtiliais juodais bei chromuotais grafiniais elementais. Ratai bei oro filtro dangtelis bus juodos blizgios spalvos.
Harley-Davidson CVO Road Glide


Pagrindiniai „CVO Road Glide“ bruožai:

  • Išskirtiniai „Knockout“ 21 ir 18 colių ratai turi 7 stipinus ir pasižymi lengvu dizainu. Tai yra pirmas kartas, kai „Harley-Davidson Touring“ modelyje montuojamas 21 colio priekinis ratas. Priekinė pakaba subalansuot taip, kad didesnis ratas nesukeltų jokių kompromisų važiuojant ir stabdant;
  • Tik „CVO Road Glide“ modeliui skirtas „Fang“ priekinis aptakas rėmui suteikia dramatiškumo ir tikrą „custom“ motociklų pojūtį. Apdailos buvo sukurtos ir išbandytos taip, kad nekenktų „Road Glide“ modelio aerodinamikai;
  • „Road Glide“ priekinis ryklio nosies formos aptakas sukurtas ir išbandytas vėjo tunelyje, todėl pasižymi aukščiausio lygio aerodinaminėmis savybėmis. Trigubos oro angos leidžia reguliuoti oro sroves už aptako, todėl sumažėja vėjas į galvą. Jame taip pat sumontuotas „Daymaker“ LED žibintas, kuris apšvies net ir tamsiausius kelius;
  • Dėtuvės turi „One Touch“ skląsčius, kurie gali būti uždaryti arba atidaryti vienu paspaudimu;
  • Sportinis „Screamin’ Eagle Heavy Breather“ oro filtras užtikrina, kad variklis gautų maksimalų kiekį oro ir suteikia „hot-rod“ stiliaus išvaizdą;
  • Integruotas bevielio ryšio modulis „Wireless Headset Interface Module (WHIM)“ leidžia „Bluetooth“ šalmo sistemą sujungti su „Boom! Box GTS“ multimedijos sistema.
Harley-Davidson CVO Road Glide


„H-D Connect“

„H-D Connect“ sistema nuo šiol turės ir prenumeratos modeliu veikiantį ryšį. Jis leis motociklininkams prisijungti prie savo motociklų su „Harley-Davidson“ programėle.

Daugiau galimybių

RDRS yra naujas technologijų rinkinys, kuris leidžia motociklą saugiai išnaudoti visomis sąlygomis. Greitėjant, lėtėjant ir stabdant veikia naujausios pakabos, elektroninio stabdžio ir variklio valdymo sistemos.

Bevielė šalmo sistema

„CVO Road Glide“ komplektuojamas su „Boom! Audio 30K Bluetooth“ šalmo ausinių įranga, kuri bevieliu būdu susijungia su „Boom! Box GTS“ multimedijos sistema. Ausinės turi naujausią komunikacijos įrangą – „Mesh Intercom Network“. Ji automatiškai prisijungia prie beveik visų motociklininkų ir neleidžia pamesti ryšio, jei kažkas iš grupės atsilieka. Privačiu režimu įranga gali sujungti iki 16 motociklininkų ir veikia 8 kilometrų spinduliu. Taip pat ji leidžia naudotis tokiomis pačiomis funkcijomis, kaip įprasti įrenginiai (CB ryšiu, telefonu, navigacijos nurodymais, radiju ir garso sistema bei balso komandomis) bei atstoja „Apple Carplay“ mikrofoną naudojantis „Boom! Box GTS“. Greito įkrovimo funkcija leidžia per 20 minučių įkrauti įrenginį tiek, kad jo užtektų dar 5 valandoms pokalbio.

Harley-Davidson CVO Road Glide

Garso sistema

„CVO Road Glide“ modelis turi „Boom! Box GTS“ multimedijos sistemą su keturiais „Boom! Stage II“ garsiakalbiais (pora priekiniame aptake ir pora daiktadėžių viršuje). Kartu su dviem stiprintuvais visos sistemos galia siekia 600 vatų. 6,5 colio skersmens jutiklinis ekranas padengtas tvirtu „Corning Gorilla“ stikliuku, kuris neatsispindi ir pasižymi išskirtine raiška net šviečiant saulei. Taip pat čia veikia patobulinta navigacijos sistema, „Apple CarPlay“ paslauga bei integruota „Harley-Davidson“ programėlė. Sistemą galima valdyti jutikliniu ekranu, klavišais ant vairo arba balsu.

Išskirtinė galia

„Milwaukee-Eight 117“ yra didžiausias „Harley-Davidson“ variklis. Jo darbinis tūris 1923 kub. cm, o didžiausias sukimo momentas 170 Nm. Padidinto našumo vožtuvų velenėlis pritaikytas didesniam varikliui ir oro srautui, o padidinto našumo oro įsiurbimo kolektorius leidžia varikliui pasiimti daugiau oro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)