Sekmadienio vakare komanda socialiniame tinkle paskelbė pirmąsias naujienas apie S. Jurgelėno sveikatos būklę.

Apsilankęs pas gydytojus S. Jurgelėnas sužinojo, jog situacija ganėtinai prasta, todėl prireiks rimto gydymo. Šturmanas prisipažino, jog liūdniausia yra tai, kad jis kurį laiką negalės lenktyniauti.

Saulius Jurgelėnas ir Vaidotas Žala

„Tyrimo aprašas pilnas visokių medicininių terminų. Išvertus į žmonėms be baltų chalatų suprantamą kalbą, tai būtų: nuo 3 iki 7 kaklo slankstelio matomas stuburo kanalo susiaurėjimas. Tarp 5 ir 6 slankstelio situacija prasčiausia. Slankstelius jungiantys raiščiai gerokai patampyti, aplink matomi kontūziniai pakitimai ir uždegiminiai procesai. Dabar su specialistais aptariau vadinamą konservatyvų gydymą – vaistai ir reabilitacijos procedūros. Po penkių savaičių bus įvertintas progresas ir priimti sprendimai dėl tolimesnių žingsnių“, – savo būklę nupasakojo S. Jurgelėnas.

Saulius Jurgelėnas

„Aplink tuos slankstelius yra audinių uždegiminiai židiniai. Nors rankos tirpimas dar nepraėjęs, bet skausmai jau rimsta. Geriu vaistus ir vaikštau į reabilitacijos procedūras. Gydymas užtruks dar bent 4-5 savaites“, – socialinio tinklo paskyroje skelbė „Agrorodeo“ komanda.

V. Žala pasakojo, jog dar nėra aišku, su kuo startuos Dubajaus Baja lenktynėse, tačiau komanda jau mąsto, kas kol kas galėtų užimti S. Jurgelėno vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)