Leidinio žiniomis, įtariamoji – Hannah`a Roemhild. Ji yra operos dainininkė ir gyvena Konektikuto valstijoje. Į Floridą ji atvyko koncertuoti. Manoma, kad jai bus pateikti kaltinimai, nesusiję su terorizmu.

Kaip papasakojo per spaudos konferenciją vietos policijos ir JAV slaptosios tarnybos, atsakingos už pirmųjų valstybės asmenų apsaugą, atstovai, H. Roemhild atkreipė pareigūnų dėmesį, kadangi šoko ant savo automobilio stogo ir neadekvačiai elgėsi. Kai jie bandė pasikalbėti su ja, amerikietė užsidarė savo automobilyje, o paskui ėmė važiuoti. Sprukdama nuo ją persekiojusios policijos, moteris dideliu greičiu pralėkė pro du kontrolės postus prie Mar a Lago. Vėliau ji apsisuko ir nuvažiavo prie pakelės viešbučio, kur ir buvo sulaikyta.

Į H. Roemhild automobilį šaudė policininkai ir JAV slaptosios tarnybos darbuotojai. Niekas nenukentėjo. Automobilyje buvo dar viena moteris. Policija jos nesulaikė.

Pareigūnų nuomone, H. Roemhild galėjo nežinoti esanti netoli D. Trumpo dvaro. Incidento metu Baltųjų rūmų šeimininko Mar a Lage nebuvo. Jis atvyko į dvarą penktadienio vakarą.