Apylygė kova vyko tik du kėlinius. Jų metu lietuvis sumetė 11 taškų, o svečiai atsiliko vienženkliu skirtumu – 66:59. Visgi po pertraukos tiek pačiam Jonui, tiek ir visai jo komandai sekėsi jau sunkiau: po Lonzo Ballo ir J. J. Redicko tritaškių krušos intriga nebekvepėjo – 105:78.

Iki ketvirto kėlinio pabaigos likus žaisti daugiau nei 8 minutes gindamasis prieš galingąjį Zioną Williamsoną šeštą pražangą užsidirbo J. Valančiūnas, o jam palikus aikštę „Grizliai“, ir taip vertęsi be suspenduotų Jareno Jacksono ir Marko Guduričiau bei susižeidusio Brandono Clarke'o, nebeišsigelbėjo.

Rezultatyviausiai saviškių gretose pasirodęs J. Valančiūnas per 27 min. spėjo surinkti 18 taškų (7/10 dvitaškiai, 1/3 tritaškis, 1/1 bauda) ir sugriebti 8 kamuolius. Jis taip pat pasižymėjo 4 blokais, du iš kurių – prieš Zioną.

Aštuntą vietą Vakaruose išsaugojusiems „Grizliams“ 16 taškų pridėjo Ja Morantas, 15 – Jae Crowderis.

„Pelikanus“ į priekį vedė Z. Williamsonas, finišavęs su 24 taškais (9/15 dvitaškiai, 6/8 baudos). 20 taškų įmetė Brandonas Ingramas, 19 – Lonzo Ballas (5/7 tritaškiai), 18 – Jrue Holiday, 16 – J. J. Redickas (3/5 tritaškiai).

Kitą mačą „Grizzlies“ žais pirmadienį namuose su Detroito „Pistons“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)