„Ducati Club Lithuania“ asociacijos atstovų teigimu, klubo veiklos tikslas yra suvienyti „Ducati“ vairuotojus, gerbėjus bei parodyti, kad važinėjimo šiais itališkais motociklais kultūra yra prieinamesnė nei daugeliui gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

„Pirmiausia, „Ducati“ asociacija Lietuvoje – tai bendruomenė. Norime kurti atvirą ir glaudų ryšį su žmonėmis, kuriuos vienija meilė „Ducati“ motociklų pristatomoms techninėms inovacijoms ir išskirtiniam itališkam dizainui. Taip pat mums labai svarbu parodyti, kad nors šis ženklas ir reprezentuoja prabangą, jis yra tikrai prieinamas. Siekiame, kad kuo daugiau žmonių galėtų iš arti susipažinti su šiuo unikaliu ženklu“, – pasakoja „Ducati“ asociacijos Lietuvoje prezidentas Tomas.

Visame pasaulyje yra daugiau nei 400 „Ducati“ klubų, kurie vienija „Ducati“ motociklams neabejingus žmones. Prie septynerius metus veikiančio „Ducati Club Lithuania“ prisijungia ir vis daugiau šių motociklų entuziastų Lietuvoje.

„Dalyvavimas „Ducati“ klubo veikloje daugeliui narių tampa gyvenimo būdo dalimi. „Ducati“ bendruomenė yra labai atvira. Tai erdvė, kurioje gali ne tik pažinti ir įvertinti šio ženklo pristatomas vertybes ar dizainą, bet ir pajausti motociklų sporto suteikiamą laisvės pojūtį“, – teigia „Ducati“ asociacijos Lietuvoje viceprezidentė Erika Paulė.

„Ducati Club Lithuania“ savo veiklą pradėjo 2013 m. Šios asociacijos misija yra suvienyti „Ducati“ markės motociklų vairuotojus bei gerbėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)