Paklausti, kaip jauniems tėvams pavyko taip greitai susiruošti ir puikiai atrodyti ant raudonojo kilimo, jiedu nevengė ir pajuokauti. Justinas šmaikštavo, kad Greta gerai atrodo ne be priežasties.

„Nedaviau valgyt (juokiasi). Buvau uždaręs tamsiuke. Kai pagimdė, gavo galimybę išeiti iš tamsiuko. Kaip matote, mano pastangos pasiteisino“, – juokavo žinomas humoristas.

Pora sakė, kad išvykdami į renginį itin sunkiai atsisveikino su savo mažyliu Leonu. „Visa laimė, kad greitai grįšime“, – sakė Justinas.

Greta išdavė, jog iki pat šios dienos nebuvo aišku, ar ji pasirodys ant raudonojo kilimo, nes dabar jos dienotvarkė priklauso nuo mažylio. Taigi, ir šios dienos įvaizdis buvo sukurtas greitai. Tituluotą gražuolę puošė dizaineris Liutauras Salasevičius.

Šį vakarą Justinas kartu su radijo bei televizijos laidų vedėju Mindaugu Stasiuliu taps ir renginio vedėjų duetu, todėl greitai praėjęs raudonuoju kilimu Justinas nuskubėjo ruoštis renginiui.

„Visos Lietuvos akys nukreiptos į apdovanojimus, todėl būdamas čia nesinori sugadinti vakaro. Suprantu, ką jaučia Lietuvos vyrų rinktinė. Tu gali sugadinti vakarą, o kartu ir padaryti taip, kad žmonės vakarą praleistų gerai.

Šiąnakt tarsi žinojo, kad išeiname ir leido pamiegoti. Naktį žadino tik labai punktualiai. Jo grafikas sutampa su mūsiškiu. Labai fainas vyras. Jis dar nešneka, bet jau patinka man. Labiau nei absoliuti dauguma mano pažįstamų žmonių“, – pasakojo pora.

Mažylį Leoną auginanti pora dar sausį DELFI pasakojo, kad jaučiasi itin pakiliai. Tuomet vaikelio gimimą komentavęs J. Jankevičius sakė, kad jį aplankė tik pačios pozityviausios emocijos.

„Mums gimė sūnus. Manau, mums pavyko. Na, tiesą pasakius, Gretai pavyksta viskas, ko tik ji imasi. Ši situacija – ne išimtis. Labai esu jai dėkingas, kad ji pagimdė man tokį puikų sūnų", – su šypsena tuomet kalbėjo pašnekovas.

„Tai – įspūdinga patirtis. Mes abu esame labai laimingi. Jausmas tikrai labai fainas. Beje, dabar miegu tarsi taksistas, kai pamiegi vos valandą ir keliauji į darbą. Tačiau svarbiausia tai, kad abu yra sveiki, o tėtis jau prisitaikys", – juokavo jis.

DELFI primena, kad santykius pora užmezgė 2016-aisiais. G. Mikalauskytė – modelis ir šokėja, išbandžiusi savo jėgas ir aktorės amplua. Negana to, ši gražuolė gali pasigirti net keliais titulais. 2012 metais šiaulietė pelnė „Mis Šiaulių kraštas" karūną. Tai atvėrė jai duris į „Mis Lietuva" konkursą, kuriame pelnė pirmosios vicemis titulą.

Po konkurso Greta iškeliavo atstovauti Lietuvai „Mis Visata" konkurse. Deja, šiuose rinkimuose lietuvei nepavyko iškovoti laurų. Grožio konkurso titulų susižėrusi šiaulietė Greta prieš kiek laiko išbandė savo jėgas ir prieš televizijos kameras.

Jauna moteris įsiamžino serialuose „Meilė kaip mėnulis" ir „Apie mus, Kazlauskus". 2016-aisiais TV laidų vedėjas, komikas J. Jankevičius ir jo mylimoji raudonuoju kilimu pirmą kartą žengė kaip oficiali pora. Tuomet jie buvo bene labiausiai fotografų medžiojami įsimylėjėliai.

Pamatykite apdovanojimų užkulisius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)