Avinas

Griebkit ir darykit viską patys, taip bus geriausia, nes pagalba, kurios tikitės, tikrai vėluos. Sunkesnių problemų sprendimus atidėkite vasario viduriui ar antrai mėnesio pusei – sunkumus įveiksite lengvai, dažnai net tiesiogiai nedalyvaudami procese. Tačiau būkite atidūs išlaidaudami. yra didelė tikimybė permokėti. Mėnesio pabaigoje gresia bergždžias darbas, kurį vis tiek reikės atlikti. Tiesiog nesinervinkite be reikalo, o iš lėto neskubėdami siekite savo tikslo. Viskas pasiseks.

Jautis

Vasario pirmoje pusėje sunkesniems klausimams spręsti gali pritrūkti pasitikėjimo savimi, tačiau žinokite, jog aplinkybės palankios bet kuriems jūsų sprendimams, svarbu nesižvalgant eiti į užsibrėžtą tikslą, neabejoti. Netgi priešingai, galite panorėti ir gauti daugiau nei galvojate ar tikitės, didesnė sėkmė nusimato antroje mėnesio pusėje. Tuomet plėskitės, investuokite, sudarinėkite naujus planus, mėginkit įgyvendinti slapčiausias svajones. Šis mėnuo labiau skirtas veiklai nei šeimos idilei palaikyti.

Dvyniai

Nepervarkite dirbdami – veiklos bus ženkliai daugiau nei įprasta ir visi iš jūsų pareikalaus juos atlikti greitai ir tiksliai, tačiau niekam nebus įdomu, kaip jūs jausitės ir ar turit pakankamai jėgų... Antroje mėnesio pusėje galimos klaidos, kai priimti įsipareigojimai bus sunkiai įvykdomi, todėl juos prisiimkite šiek tiek vėliau – nuo balandžio vidurio iki rugpjūčio. Tuo metu vykdoma veikla atneš maksimalius rezultatus. Vasario pabaigoje šiek tiek harmonizuosis santykiai su aplinkiniais, tačiau tai neišspręs visų problemų.

Vėžys, Liūtas, Mergelė


Vėžys

Svarbiausia, jog viduje jaučiatės puikiai, tada ir sunkumai nebaisūs. Tokia bus pirmoji mėnesio pusė, kai darbuotis reikės daugiau nei įprastai. Mėnesiui įpusėjus pastebėsite, jog kai kuriuos darbus geriau atidėti nei juos imtis iškart ir daryti, Kai kurių darbų gali iš vis nebereikėti atlikti.. Dažnai keliaujantiems geriau pristabdyti keliones, net komandiruotes, o nekeliautiems aplamai nereikia kelti kojos iš Lietuvos. Palankiausia vėžiukams atostogauti ar (išvykti į kelionę, bet kokiu tikslu) gegužę ar rugpjūtį.

Liūtas

Savo asmenines savybes panaudosite puikiai, tačiau gręsia nesutarimai su partneriais ir aukščiau stovinčiais asmenimis. Taip, kad vasarį tyla bus geriausia byla. Tai niekaip nesusiję su dabartine jūsų veikla, tiesiog reikia kažkam primesti kaltę. Verčiau nesureikšminkite aplinkybių, nepriimkit visko asmeniškai, darykite savo darbus kaip ir priklauso daryti, ir antroje mėnesio turėsite puikius, gerus rezultatus. Tuo metu galite ,net apdairiai išplėsti veikląAr atidaryti naują įminę, palankiai pakeisti darbą.

Mergelė

Mėnesio pradžioje pajusit adrenalino poreikį, norėsis kažko nekasdieniško, naujų iššūkių, rizikos. Tinkamas laikas tokiam ekstrymui yra tik pirmoji mėnesio savaitė, nes vėliau toks poreikis taps per daug rizikingas.. Likusį laiką jūsų sprendimai ar nuomonė nesutaps su daugumos, tad reikės pasitelkti argumentaciją. Bet galiausiai vis tiek bus jūsų viršus ir paaiškės, kad jūsų sprendimai teisingiausi. Bus pripažintas jūsų autoritetas.

Svarstyklės, Skorpionas, Šaulys


Svarstyklės

Mėnesio pradžioje energijos bei pasitikėjimo savimi nestokosite, tačiau mėnesiui įpusėjant energijos lygis žymiai kris, o jos poreikis, atvirkščiai, padidės. Susidursite su dilema – ar save varginti ar savęs pagailėti, palepinti ar palaukti geresnio meto kai pagerės savijauta. Panašu, kad rinksitės mažiau intensyvų gyvenimo būdą. Antroje mėnesio pusėje patartina imtis tik einamųjų darbų ir nesiimti jokių naujų projektų. Naujų projektų pradžia galėtų būti nuo balandžio antros pusės iki rugpjūčio.

Skorpionas

Sėkmė įsibėgėja, tačiau ja pilnai pasinaudoti reikės daugiau drąsos, mat susidursite su kitaip mąstančiais, kitas idėjas teikiančiais asmenimis tiesiogiai suinteresuotais tikrai ne jūsų idėjų rezultatais. Geriausia pirmoje mėnesio pusėje neteikti jokių pasiūlymų, o antrojoje pasipriešinimo jau nebeliks. Galite investuoti, plėstis ar pradėti naujas veiklas, viskas bus į gera. Mėnesio pabaigoje pajėgumai tik sustiprės, atsiras stipresnis asmeninis suinteresuotumas. Sulauksite artimųjų palaikymo.

Šaulys

Savo poreikius ir energiją bus sunku suvaldyti, šalia esantiems jūs atrodysite lyg lengvai išprotėję, bet vis dar normos ribose. Laikykitės priimtų moralės ir etikos normų bent jau iki mėnesio vidurio. Situacija gera tik jums pačiam, todėl įvairiems ekscesams ramiai surasite visokių pasiaiškinimų. Hmm... Bet geriau padaryti pagal įsitikinimus, nei vėliau graužtis dėl to, ko nepadarei... Vėliau situacija taps harmoningesnė, tačiau aplinkinių nuomonę apie save teks pakeisti ir tikrai jums pavyks atkovoti prarastas pozicijas.

Ožiaragis, Vandenis, Žuvys


Ožiaragis

Mėnesio pradžia neutrali, galit viską daryti, kas tik šaus į galvą, tik nuo 6 iki 9 dienos reikia būti atsargesniems už vairo, sportuojant. Mėnesio viduryje pajusite, kad galva skaidri, mokslai, naujos žinios, tiesiog pačios lenda į galvą ir ten sėkmingai lieka, o ne kažkur išgaruoja. Nuo vasario 10 dienos ypač pagerės asmeninis gyvenimas, šiuo metu galit sutikti žmogų , kuris lydės jus visą likusį gyvenimą, tai nebūtinai bus meilės ryšys, tai gali būti abipusiai palanki ilgametė draugystė.Viduryje mėnesio venkite išlaidų.

Vandenis

Visas mėnuo labai sėkmingas, bet vis tik nusimato tas šaukštas deguto medaus statinėje.Turiu omenyje jūsų dvasinę būseną, net kai viskas bus puiku, vis tiek gali kankinti nerimas be priežasties, nemiga. Gi kartais net nesvarbu, kas su žmogumi vyksta, svarbu kaip jis jaučiasi. Nusimato nauji meilės ryšiai, o tiems kurie seniai porose jausis santykių renesansas. Jei nusimato kova už šiltesnę vietelę po saule darbe, ar planuojate pradėti individualią veiklą, tai pradėkit tikslo siekti antrą vasario pusę, lengvai viskas pasiseks

Žuvys

Planuokite visus darbus nuo 9 dienos, nusimato daug aktyvios veiklos, gali jums labai palankiai pasisukti aplinkybės ir gausit ką užsibrėžėt lengvai ir be didesnių pastangų. Būsimiems studentams ypač palanku šį mėnesį galutinai apsispręsti ką ir kurioje mokslo įstaigoje studijuoti. Tinkamas metas laikyti egzaminus, kelti kvalifikaciją , nes šiuo metu jūsų protas bus labai imlus,atmintis puiki. Meilės reikalai taip pat nenuvils,mėnesio viduryje reikėtų būti atidesniems bendraujant su mylimaisiais, kad nesukonfliktuotumėte, bet viso mėnesio tendencijos labai palankios asmeninei laimei.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)