Atsakomosios pusfinalio rungtynės vėlų trečiadienio vakarą vyko „Etihad“ stadione, ir nors pergalę po Nemanja Matičiaus (34 min.) įvarčio iškovojo svečiai, bilietu į kitą etapą džiaugėsi šeimininkai. Jiems pakako pirmame mače įgytos persvaros.


Pačioje mačo pabaigoje įvarčio autorius N. Matičius prieš save išvydo antrą geltoną kortelę ir buvo pašalintas iš aikštės.

Kovo 1-ąją Londono „Wembley“ stadione vyksiančiame finale „Manchester City“ susirems su Birmingemo „Aston Villa“ futbolininkais, kurie pusfinalyje eliminavo „Leicester City“ (2:1, 1:1).

Vienos rungtynės trečiadienį įvyko ir Anglijos „Premier“ lygoje, kur savo žygį titulo link pratęsė „Liverpool“. Šį sykį Jurgeno Kloppo auklėtiniai išvykoje 2:0 (1:0) įveikė Londono „West Ham“.

35 min. Mohamedas Salah realizavo 11 m baudinį, 52 min. po egiptiečio perdavimo persvarą padvigubino Alexas Oxlade'as-Chamberlainas.


„Liverpool“ pirmauja turnyro lentelėje su 70 taškų po 24 rungtynių. „West Ham“ turi tik 23 taškus ir tarp 20 komandų užima 17-ąją vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)