Kvinslando regiono sveikatos apsaugos pareigūnas patvirtino, kad Australijoje užfiksuotas pirmasis koronaviruso atvejis.

Kinijos komanda, atvykusi į Brisbaną dalyvauti futbolo olimpiniame atrankos turnyre, buvo paprašyta likti savo viešbutyje iki vasario 5 dienos.

Gydytojų apžiūrėtos rinktinės narės, panašu, neturi šiam virusui būdingų simptomų.

Iš pradžių 2020 m. olimpinių žaidynių atrankos turnyras iš Uhano miesto buvo perkeltas į Nandzingą, tačiau Azijos futbolo konfederacija sausio 26-ąją nusprendė turnyrą perkelti į Sidnėjų.

Pastarosios futbolo federacija sutiko priimti atrankos turnyro dalyves.

„Žaidėjų, teisėjų ir sirgalių saugumas yra nepaprastai svarbus Australijos ir Azijos futbolo federacijoms. Esame įsitikinę, kad Sidnėjuje surengsime sėkmingą turnyrą“, – skelbė turnyro organizatoriai.

Atrankos kovos turėjo prasidėti vasario 3-iąją, tačiau dėl Kinijos rinktinės karantino kol kas bilietai į futbolo rungtynes nėra parduodami ir kol kas nežinia, kada startuos turnyras.

Kinija trečiame atrankos etape žais su Tailando, Kinų Taipėjaus ir Australijos rinktinėmis.

Beje, plintantis koronavirusas pristabdė Kinijos CBA krepšinio lygos rungtynes: atšaukti visi artimiausio savaitgalio susitikimai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)