A. Zverevas pralaimėjo pirmuosius savo penkis geimus per 16 minučių, tačiau netrukus atsitiesė ir po trijų laimėtų setų iš eilės su ašaromis akyse šventė pergalę.

22 metų tenisininkas „Australian Open“ pusfinalyje žais su Rafaeliu Nadaliu arba Dominicu Thiemu. Pastarieji trečiadienį kovos dėl vienintelio likusio bilieto į geriausių ketvertą.

2014 metų „Australian Open“ nugalėtojas S. Wawrinka pralaimėjo tris iš paskutinių keturių šio Didžiojo kirčio turnyro ketvirtfinalių.

Laimingas A. Zverevas po pergalės kreipėsi į žiūrovus: „Jūs negalite įsivaizduoti, ką tai reiškia man. Tikiuosi, tai bus vienas iš daugelio kartų, kai patenku į pusfinalį“.

Kitoje pusfinalio poroje žais 20 kartų Didžiojo kirčio turnyrų nugalėtojas Rogeris Federeris ir titulą Melburne ginantis Novakas Džokovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)