People.com rašo, jog krepšininkas buvo susitaręs su savo žmona Vanessa Bryant, kad niekada neskris kartu. Katastrofos atveju vienas iš sutuoktinių tuomet liks gyvas ir pasirūpins vaikais. Panašiai taip ir įvyko.

„Jis ir Vanessa turėjo nerašytą taisyklę – kartu neskristi vienu sraigtasparniu“, – people.com atskleidė vienas šaltinis.

Tokia pat nerašyta taisykle naudojasi ir Beckhamų šeima, o britų karališkojoje šeimoje tai yra net įteisinta dokumentais.

ESPN duomenimis, buvęs NBA žaidėjas su dukra vyko į jaunučių krepšinio varžybas, kai įvyko katastrofa.

Tas pats šaltinis tvirtino, jog K. Bryantas skrisdavo sraigtasparniu tik tada, jei pilotuodavo Ara Zobayanas, šis taip pat žuvo.

Krepšinio legenda yra sakęs, jog pradėjo skraidyti sraigtasparniais žaisdamas Los Andželo „Lakers“ komandoje, kad išvengtų didžiulių spūsčių ir galėtų daugiau laiko praleisti su šeima.

„Kartą buvau įstrigęs transporto spūstyje ir nespėjau nuvykti į vaidinimą mokykloje, – 2018 m. jis pasakojo Alexui Rodriguezui. – Reikėjo rasti išeitį, kad galėčiau treniruotis bei sutelkti dėmesį į krepšinį, bet ir neapleisčiau šeimos. Štai tada ir pradėjau dairytis į sraigtasparnius. Po treniruotės namo grįždavau per keliolika minučių.“

Lapkričio mėnesį Mariai Shriver priklausančiam el. dienraščiui „Sunday Paper“ duoto interviu metu K. Bryantas prisipažino, kad iš visų savo pasiekimų labiausiai didžiuojasi būdamas tėčiu.

„Labiau už viską pasaulyje didžiuojuosi tėvyste. Tai – mano didžiausias pasiekimas, – tvirtino krepšininkas. – Sužinojau tiek daug naujų dalykų, bet, ko gero, pats įsimintiniausias – didžiulė besąlygiška meilė, kurią jauti savo vaikams tapęs tėvu. Džiaugiuosi, jog šį jausmą patyriau keturis kartus. Už jį nieko nėra stipriau.“

„Prieš baigdamas sportininko karjerą, jis labiausiai nekantravo daugiau laiko praleisti su šeima, – „People“ pranešė šeimai artimas šaltinis. – Kobe buvo itin savarankiškas tėtis ir, kaip ir bet kuris kitas tėvas, manė, kad visų jo dukrų laukia nepaprastai šviesi ateitis.“

„Jis taip didžiavosi matydamas, kaip jo mergaitės seka ne tik jo ir žmonos pavyzdžiu, bet ir tobulėja pačios. K. Bryantą siejo ypatingas ryšys su kiekviena iš jų“, – pridūrė šaltinis.

Sekmadienį jausmingai pagerbęs savo bičiulio atminimą sportininkams skirtoje platformoje „Players’ Tribune“, Derekas Jeteris pabrėžė, kad K. Bryantas visada mieliau kalbėdavo apie savo šeimą negu apie karjerą.


„Man giliausiai į atmintį įstrigo ši K. Bryanto savybė: per daugelį draugystės metų patys prasmingiausi pokalbiai su juo visuomet būdavo apie šeimą, – rašė 45-erių metų legendinis beisbolininkas. – Jis buvo nepaprastai talentingas sportininkas. Troško būti geriausias ir išdarinėjo neįtikėtinus dalykus krepšinio aikštelėje. Tačiau, kai leisdavome laiką drauge, apie sportą jis praktiškai nekalbėdavo. Kobe labiau rūpėjo būti geru vyru savo žmonai ir geru tėvu savo dukroms. Jis mylėjo savo šeimą. Jam ji buvo labai svarbi. Štai tokį K. Bryantą aš prisimenu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)