Neapdairumas, skaudžiai kainavęs kitam

Nors dauguma, regis, supranta, kad į dešinę reikia sukti iš arčiausiai dešiniojo kelio borto esančios eismo juostos, JAV buvo užfiksuota, kaip „Uber“ vairuotojas, nė nesuprasdamas ką daro, pradėjo manevrą iš antros juostos.

Viskas būtų ne taip liūdna, jei pirmąja juosta nebūtų važiavęs „Mazda“ automobilis, kurio vairuotojo kelionė, po smūgio į pavėžėjo automobilį, baigėsi dideliu smūgiu į medį bei apšvietimo stulpą, dėl kurio automobilio galinė dalis pakilo į orą ir nusileido išdauždama šalia stovėjusio pastato langą.

Internautai negalėjo patikėti tokiu vairuotojo neatidumu ir siūlė, jog visiems, kurie taip „kerta“ linijas, turėtų kaipmat būti atimtas vairuotojo pažymėjimas.

Klaidingas įsitikinimas

Kone veiksmo komediją primenantį avarijos scenarijų dar vienas registratorius įamžino itin plačiame kelyje.

Subaru“ vairuotojas priartėjęs prie vietos, kai kelias išplatėja ir atsiranda dar dvi papildomos eismo juostos posūkiui į kairę, nieko neįtardamas persirikiavo ir pasiruošė manevrui, tačiau netrukus buvo priverstas „kirsti“ per stabdžius, nes jo eismo juosta nė nestabdydamas artėjo „Porsche“ vairuotojas.

Panašu, kad ne ta eismo juosta važiuojantis vairuotojas nė nepastebėjo, jog kirto geltoną dvigubą ištisinę liniją, todėl užtikrintai ja važiavo net ir tada, kai prieš akis atsirado pasukti norėjęs „Subaru“ vairuotojas.

Nors japoniško automobilio valdytojas bandė signalizuoti, visgi „Porsche“ į jį rėžėsi kone nestabdydamas.

Šuolis į orą

Dar vienas filmo ištrauką primenantis eismo įvykis įamžintas Naujajame Orleane, Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Vaizdo įraše matyti, kad iš šalutinio kelio išvažiavęs balto „Chrysler 300“ vairuotojas staiga pradedėjo greitėti, lenkdamas važiavusius lėčiau pirmąja eismo juosta. Deja, automobilio vairuotojas nė nestabdydamas užvažiavo ant tuščios automobilinės priekabos, paliktos antroje juostoje, tuomet užskriejo ant pikapo, o nuo jo nušoko ir nusileido ant šono.

Internautai netruko pradėti spėlioti, kodėl vairuotojas nepastebėjo tokios didelės kliūties ir nesustabdė automobilio. Nemažai vaizdo įrašą peržiūrėjusių žmonių neabejojo, jog vairuotojas, tikriausiai, buvo įnikęs į telefoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)