Kaip rašoma tinklalapyje people.com, prieš trejus metus kalbėdamas apie savo „mažąsias princeses“, Bryantas teigė, kad jo žmona vieną dieną tikėjosi pagimdyti sūnų. „Manau, kad Vanessa nori berniuko labiau nei aš“, – anuomet sakė krepšininkas. Vėliau jis prisipažino, kad jo kolegos ir draugai vis patraukdavo jį per dantį, kad jis yra vien mergaičių tėtis.

„Mano draugai sako, kad gimtų berniukas, reikia tikro vyro. O aš jiems sakau: vyrai, reikia karaliaus, kad užaugintum princesę“, – juokavo žinomas krepšininkas ir pridūrė, esantis be galo laimingas, kad augina vien dukras.

Buvęs NBA žaidėjas rugpjūčio mėnesį žiniasklaidai sakė, kad dukra Gianna, kuri žaidė krepšinį, ir Natalie, kuri žaidžia tinklinį, iš dalies jį įkvėpė sukurti naują podcast'ų seriją pavadinimu „The Punies“. Jos tikslas – padėti vaikams, kurie jaučia nerimą ir nepasitikėjimą, įveikti baimę ir imtis naujos veiklos.

Be to, dukterų dėka Bryantas nenutolo nuo krepšinio aikštelės, išėjęs į pensiją, jis tapo jų treneriu. „Vertinga pamoka, kurios galiu išmokyti savo dukras, yra tai, ką reiškia siekti meistriškumo ir visiškai atsiduoti darbui ar mėgiamai veiklai. Bet tuo pat metu padaryti viską linksmai, išmokti naujų dalykų. Bet matau, kad mano dukros apdovanotos. Per pastaruosius metus jos pasiekė labai gerų rezultatų ir tobulėja toliau. Gera į tai žiūrėti“, – sakė krepšininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)