Katastrofoje žuvo visi devyni sraigtasparniu skridę žmonės. Jie skrido į K. Bryanto krepšinio akademijos treniruotę.

Šią informaciją patvirtino Los Andželo policijos departamentas.

Skausmu ir liūdesiu dėl krepšinio ikonos netekties dalinasi visas pasaulis. Sporto varžybose stabdomas žaidimas, atletai jų metu neslepia ašarų, o gedintys Los Andželo „Lakers“ fanai netgi apsupo „Staples Center“ areną.

K. Bryanto šeimai reiškiama gili užuojauta. Jo žmona Vanessa prarado ne tik vyrą, bet ir dukrą.


K. Bryantas pastaruoju metu su dukra Gianna kartu leido daug laiko, ją treniravo bei kartu lankėsi NBA rungtynėse.

Anot artimų šaltinių, Gianna krepšinį mylėjo ne ką mažiau nei Kobe. Mergina pati ruošėsi tapti krepšininke ir sekti savo tėvo pėdomis.

„Lakers“ legenda nuolat dalino savo dukrai patarimus, o tai vos prieš kelias savaites pamatė visas pasaulis.

NBA rungtynėse tarp Bruklino „Nets“ ir Atlantos „Hawks“ gruodžio pabaigoje su Gianna apsilankęs K. Bryantas kamerų buvo užfiksuotas mokytojo vaidmenyje.

Emocingai savo dukrą mokęs K. Bryantas dėl savo atsidavimo jau tuomet drebino socialinius tinklus ir buvo vadinamas tobulo tėvo pavyzdžiu.

Ši graži šeimyniška akimirka dabar tiesiog drasko širdį. Sukrėsta krepšinio bendruomenė vėl masiškai dalinasi vaizdo įrašu socialiniuose tinkluose.

K. Bryantas su savo žmona Vanessa turi dar tris dukras Bianką, Natalią ir Capri.



Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)