Nustatyti 4 neblaivūs vairuotojai. Visiems nustatytas lengvas girtumas (0,91 prom., 0,69 prom.), du iš jų – pradedantieji vairuotojai (0,25 prom., 0,19 prom.).

Dar 12 vairuotojų taip pat buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo leistinos normos (nuo 0,06 prom. iki 0,35 prom.).

3 vairuotojai sėdo vairuoti transporto priemones neturėdami teisės to daryti, nes teisė nėra įgyta. Dar 3 vairuotojai vairavo transporto priemones, kurių priekinių šoninių langų stiklų šviesos laidumas neatitinka nustatytų reikalavimų.

Išaiškintas ir neblaivus dviratininkas (1,37 prom. girtumas).

Priemonių metu buvo nustatyti ir kiti KET pažeidimai: vairavimas transporto priemones, kurių padangos rašto gylis neatitinka nustatytų reikalavimų, saugos diržų dėvėjimo taisyklių pažeidimai, vairavimas transporto priemonę naudojantis mobiliojo ryšio priemone rankomis.

Taip pat į pareigūnų akiratį pateko ir vairuotojas, kuris vengė administracinės atsakomybės dėl greičio viršijimų, užfiksuotų stacionariais greičio matuokliais. Įvairiu laikotarpiu jam surašyti net 9 protokolai už greičio viršijimus.

Iš viso pareigūnai sustabdė ir patikrino beveik 1 200 transporto priemonių ir jų vairuotojų. Sekmadienį pareigūnai toliau vykdo įvairias priemones visoje Kauno apskrityje.