Olandijos motociklininkas Edwinas Straveris mirė po daugiau nei savaitę trukusios medikų kovos dėl jo gyvybės.

Skelbiama, kad greičio ruože tuo metu, kai krito nuo motociklo, E. Straveris važiavo sąlyginai lėtai – 50 km/val. greičiu. Ir vis tiek skrydis nuo motociklo buvo lemtingas.

Kai prie motociklininko atskubėjo medikų komanda, E. Straverio širdis neplakė apie 10 minučių.

Sportininkas buvo nugabentas į ligoninę Rijade, ten paaiškėjo, kad yra lūžę jo kaklo slanksteliai. Vėliau motociklininkas buvo nuskraidintas į ligoninę Olandijoje.

E. Straveris bandė įveikti savo trečiąjį Dakaro ralį ir rungtyniavo pagal vadinamųjų vienišių – motociklininkų, kuriems neleidžiama jokia profesionali pagalba, išskyrus savo klasės dalyvių, – įskaitą.

Likus dviem dienoms iki Dakaro ralio pabaigos, E. Straveris buvo 38-oje absoliučios įskaitos vietoje, tačiau pagal savo klasę – „Original by Motul“ – užėmė 4-ąją vietą. 2019-aisiais E. Straveris buvo vienišių įskaitos nugalėtojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)