Kai įsijungiu gyvenimo būdo laidas, dažnai galima pamatyti kiek liurbių, kurie net įsijuosę aiškina, kad va gyvename susidėję 5-erius metus, santuoka nieko nekeičia, vadinu ją „žmona“. Atseit, ir jam, ir jo mylimajai geras toks santykių statusas, kuris, mano nuomone, ilgainiui veda tik į aklavietę. Mano nuomone, dažnai merginos prisitaiko, nes bijo prarasti tą „mylimą“ žmogų, kuris dėl jos iškeltų sąlygų galėtų lengvai pabėgti.

Noriu pabrėžti, kad nežinau nei vienos, kuriai nesinorėtų ištekėti. Vyrams labai patogu „neįsipareigoti“, o moteriai, kas? Lieka vaikai, o tas pas kitą moterį lekia, kadangi yra nevedęs ir nieko nepametęs. Nebūkite kvailos, merginos, negimdykite vaikų, jei vyras neturi drąsos Jūsų vesti. Santuoka vyrams nieko nekeičia, o moteriai keičia, statusą, ramybę, saugumą. „Žmona“ nėra sugyventinė, kaip bando vyrai liurbiai užpudruoti ir sakyti. Be santuokos šeimos nėra.

Taip ir lengva paskui visokiems neaiškiems vyrams postringauti apie nekaltybes, kai net neatsisuka pasižiūrėti į save ir kaip jie kažkada elgėsi ir žadėjo jaunoms merginoms. Juk tokie dalykai vyksta ne su vienu žmogumi, o dabar plevėsų ir perėjūnų apstu. Taip ir tenka ieškoti to vienintelio, kuris būtų susitupėjęs ir nebijotų įsipareigoti. Kaltinti lengva, bet reikia kartais pažvelgti į realybę blaiviomis akimis.

Pramogų versle tokių vyrų netrūksta, kurie gali prisiekinėti amžiną meilę ir trečiai, ir ketvirtai, ir penktai, nors toms buvusioms telieka gyvenimo šipuliai. Gėda būna stebėti tokias istorijas ir tai nėra kokie nors asocialūs žmonės. Tiesa, taip gali atsitikti ir su moterimis, bet jos vis tiek dažniau lieka rūpintis vaikais.

Taigi noriu visiems palinkėti, kad išgrynintumėte, ko iš tikrųjų norite iš gyvenimo, o ypač merginoms nesitaikstyti su jūsų dėmesio nevertais, bet, jų teigimu, viską apie gyvenimą „žinančiais“ patinais.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!