Apdovanojimus vedė Edmundas Jakilaitis, Jurgita Jurkutė ir Giedrius Savickas. Jie pastebėjo, kad kelių šimtų svečių būryje puikiai matomi ir I. Stonkuvienės, M. Stonkaus bei V. Bareikio veidai. Tiesa, trijulė sėdėjo skirtingose vietose.

„Šį kartą sėdite skirtingose pusėse, bet jus skiria tik pusvalandukas“, – į buvusius sutuoktinius kreipėsi šou vedėjai.

Tik akyliausi suprato, kad už šios eteryje pasakytos žinutės slypi ne tik Stonkų pavardė, o ir V. Bareikio, kadangi vienas iš atlikėjo hitų vadinasi būtent „Pusvalandukas“.

Tikėtina, kad tokiu juokeliu vedėjai norėjo pabrėžti pastaruoju metu sklandančias kalbas apie galimai pora tapusius I. Stonkuvienę ir V. Bareikį. Žinomi veidai vis dažniau pastebimi kartu, be to, neseniai grįžo iš bendros kelionės JAV.

Nors vedėjų žinutė galėjo pasirodyti kandi ir asmeniška, skyrybas išgyvenę I. ir M. Stonkai į šią repliką sureagavo su šypsena.

DELFI primena, kad I. Stonkuvienė šiemet yra nominuota „Metų mylimiausio žmogaus“ nominacijoje.

Raudonuoju kilimu žengusios garsenybės:

Apdovanojimų akimirkos:

Vakarėlis po apdovanojimų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (288)