„Nesinorėjo dar vieno įprasto standartinio formato. Kreipiausi į ne vieną dizainerį, kurie siūlė tas pačias besikartojančias idėjas. Galvoje sukosi mintys apie kažką, ko dar niekas nėra daręs. Taip keliai suvedė su jaunu dizaineriu Emiliu Jonaičiu. Emilis pasiūlė idėją - pagaminti visus albumus rankomis ir visus skirtingus. Pamaniau neįmanoma, bet pati mintis sudomino nuo pirmų sekundžių. Idėja unikali, taigi susidėliojome darbų eigą ir pradėjome vykdyti gan sudėtingą procesą. Iš 360 kompaktinių diskų padarėme didžiulį 9m² stačiakampį ant kurio buvo piešiamas grafiti. Išėmus kompaktus iš grafiti piešinio gavome 360 skirtingų albumo kopijų.
Pačių kompaktinių diskų įpakavimas taip pat nebuvo standartinis, gaminome kartonines dėžutes ant kurių buvo purškiami dažai kiekvienai dėžutei atskirai, pasirašyti teko taip pat ant kiekvieno albumo viršelio. Taigi, jei esi melomanas, privalai šį albumą turėti savo kolekcijoje“, - pasakoja atlikėjas pranešime spaudai.

„Naujasis albumas kol kas yra tik fiziniu pavidalu, jo išgirsti muzikinėse platformose kol kas nėra galimybės, tad pristatomas jau trečias šio albumo radijo singlas „Yo Mama“, įrašytas dar 2018 metais kartu su scenos bičiuliais Yga ir jaunu atlikėju AkA.

Albume ši daina yra išskirtinė, nes vienintelė, kuri skamba dancehall stiliumi, kuris labiau būdingas Lotynų Amerikai, tačiau tokio žanro skambesys tikrai niekada nepamaišys mums, šiauriečiams, kurie gyvenime niekuo neatsilieka nuo karšto temperamento pietiečių“, - sako Pushaz.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)