Vėliausiai vykusiose jo rungtynėse „Old Trafford“ stadione vietos „Manchester United“ nelauktai 0:2 (0:1) nusileido „Burnley“ ekipai ir patyrė jau trečią nesėkmę per keturis pastaruosius turus.

Dar kartą bedantį puolimą pademonstravę Ole Gunnaro Solskjaerio auklėtiniai baigiantis mačui buvo nušvilpti savo fanų – dauguma jų, beje, neiškentė ir paliko tribūnas anksčiau laiko.

„Burnley“ futbolininkai, praėjusiame ture nukovę ir „Leicester City“, Mančesteryje triumfavo pirmą kartą per 58-erius metus.

Bernlio komandoje po sykį pasižymėjo puolėjai Chrisas Woodas (39 min.) ir Jay Rodriguezas (56 min.).

„Man United“ su 34 taškais po 24 turų rikiuojasi 5-7 vietoje, bet prieš tą patį „Burnley“ ar „Newcastle United“ (abu po 30 tšk.), esančius ant 13-14 laiptelių, pirmauja viso labo 4 taškais.

Kituose trečiadienio mačuose „Leicester“ 4:1 (2:0) nugalėjo Londono „West Ham United“ atstovus, o Londono „Tottenham Hotspur“ 2:1 (1:0) įveikė „Norwich“ kolektyvą.

Turas finišuos ketvirtadienį Vulverhamptonas, kur vietos „Wolves“ priims absoliutų čempionato lyderį „Liverpool“ klubą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)