G. Pangonį šiose pareigose pakeitė „Vakarų medienos grupės“ akcininkas Sigitas Paulauskas, pranešė asociacija.

„Suprantame G. Pangonio sprendimą pasitraukti iš valdybos pirmininko pareigų. Nesiimame išankstinių vertinimų – stebime įvykius Klaipėdoje ir laukiame atliekamo tyrimo išvadų“, – pranešime sakė „Lietuvos medienos“ direktorius Raimundas Beinortas.

Su juo BNS antradienį susisiekti nepavyko.

Pasak R. Beinorto, asociacijos valdybos pirmininko pareigas S. Paulauskas užims iki šių metų pavasarį numatyto asociacijos suvažiavimo, kuriame bus renkama nauja valdyba ir valdybos pirmininkas.

Asociacija „Lietuvos mediena“ vienija Lietuvos medienos ir baldų pramonės įmones.

Klaipėdos prokuratūra beveik prieš dvi savaites paskelbė pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl įtarimų, kad „Grigeo Klaipėda“ leido nevalytas atliekas į Kuršių marias. Prokurorų teigimu, žala aplinkai gali siekti „dešimtis milijonų“ eurų.

Sausio 17 dieną prokurorai pranešė, kad įtarimai dėl galimos taršos į Kuršių marias pareikšti įmonei „Grigeo Klaipėda“ ir trims jos darbuotojams, įskaitant buvusį įmonės direktorių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)