J. Aniston leido pažvelgti į nuotrauką, kurioje yra nufotografuota beveik atsigulusi ant užpakalinės automobilio sėdynės. Būtent taip įsitaisiusi aktorė važiavo į apdovanojimams skirtą šou, tačiau nedidelis nepatogumas, akivaizdu, šventinės nuotaikos nesugadino: aktorė šypsosi į objektyvą ir ranka rodo taiką reiškiantį gestą.


Socialiniuose tinkluose ji pademonstravo ir kitą užkulisių nuotrauką. Kruopščiai saugotą dramblio kaulo spalvos suknelę, prie kurios puikiai tiko papuošalai iš „Fred Leighton“ kolekcijos, kadre matome užmestą ant vonios krašto. Šalia – per ceremoniją avėti bateliai ir Kino aktorių gildijos statulėlė, laimėta už Alex Levy vaidmenį televizijos seriale „The Morning Show“, rašo portalas „People“.

„Jokių raukšlių. Buvo sunkiau nei galite pamanyti. Per laiką, praėjusį nuo vieno kadro iki kito, kolegos įteikė man dovaną, kurią žadu branginti, ir surengė vakarą, kurio niekada nepamiršiu“, – parašė J. Aniston prie internete paskelbtų nuotraukų.

„Dėkoju Kino aktorių gildijos apdovanojimų rengėjams, „The Morning Show“ kūrėjams ir nuostabiems kolegoms bei komandai. Metas vėl imtis darbo!“ – pridūrė antram serialo sezonui pasiruošusi aktorė.

Matant, kaip puikiai atrodė J. Aniston, žengdama raudonuoju kilimu, nebuvo įmanoma nesižavėti. Dėmesio ji negalėjo nepatraukti ir todėl, kad tapo statulėlės laimėtoja. Tarsi to būtų negana, aktorė buvo gausiausiai komentuojamos vakaro akimirkos dalyvė – užkulisiuose įvykęs džiugus jos susitikimas su buvusiu sutuoktiniu Bradu Pittu tiesiog negalėjo likti nepastebėtas. Tai sulaukė gerokai daugiau dėmesio, nei pats renginys.

Jennifer Aniston ir Bradas Pittas

Kitados idealia pora laikyti aktoriai šypsojosi vienas kitam ir susikabino rankomis – nuoširdžiai džiaugėsi abiem tą vakarą nusišypsojusia sėkme. (B. Pittas taip pat buvo apdovanotas už vaidmenį filme „Vieną kartą Holivude“ („Once Upon a Time… In Hollywood“.)

B. Pittas, stovėdamas užkulisiuose, nepraleido progos pasiklausyti J. Aniston padėkos kalbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)