2016-aisiais po pergalių prieš Nate'ą Diazą ir Eddie Alvarezą dviejų svorio kategorijų pasaulio čempionu tapęs C. McGregoras pasaulyje tapo gerai pažįstamu ne tik dėl savo sugebėjimų ringe, bet ir išskirtinės asmenybės, kurią daugelis įvardina kaip itin arogantišką.

Ekscentriškais komentarais, eisena ir manieromis įprastai pasižymintis kovotojas šeštadienį buvo visai kitoks, nei mišriųjų kovos menų mylėtojai buvo įpratę jį matyti. Ypatingai nustebino emocingos akimirkos kovai pasibaigus.

Per 40 sekundžių Donaldą „Kaubojų“ Cerrone'ą sutriuškinęs C. McGregoras iškart po kovos sustabdymo suskubo patikrinti ar varžovui viskas gerai ir jį apkabinęs padėkojo už kovą.

Pralaimėjusį 36-erių amerikietį ringe vėliau guodė jo močiutė, o C. McGregoras šiltai apkabino ir ją.

Patį nugalėtoją ringe sveikino ilgametė jo širdies draugė Dee Devlin.

Arogancija atletas netryško ir bendraudamas su žiniasklaida. „Kaubojų“, kuris dėl galimai lūžusios nosies bei skruostikaulio buvo išgabentas į ligoninę, pagyręs C. McGregoras pažadėjo, jog dabar ilgos pertraukos nedarys ir į ringą sugrįš jau greitai.

„Sunkus darbas atsiperka. Mes visi esame lygūs, bet svarbiausia, kiek įdedi darbo bei koks esi atsidavęs. Kalbate, jog daug laiko praėjo nuo paskutinės mano pergalės. Taip, bet aš tiesiog nebuvau šiame žaidime. Aš nebuvau jam atsidavęs, o dabar yra labai gera sugrįžti.

Donaldas yra išskirtinis kovotojas, o per 40 sekundžių jo dar nebuvo nugalėjęs nė vienas oponentas. Todėl esu labai patenkintas ir žiūriu į priekį. Sugrįžti į ringą turėčiau labai greitai – švęsiu neilgai ir tuoj pat sugrįšiu į treniruotes.

Veikiausiai kita mano kova įvyks vasarą. Per artimiausias savaites kalbėsimės ir išsiaiškinsime, kaip bus iš tikrųjų. Tai gali įvykti bet kurioje svorio kategorijoje. Esu nusiteikęs sunkiai dirbti, esu labai motyvuotas. Ketinu išlaikyti tokią mąstyseną ir judėti į priekį“, – dėstė C. McGregoras.

Dar prieš kovą su „Kaubojumi“ airis atskleidė, jog pastaruoju metu gerokai pakeitė savo gyvenimo būdą, o ypatingai jam padėjo alkoholio atsisakymas. Prieš Khabibui Nurmagomedovui pralaimėtą kovą nuolat alkoholį vartojęs sportininkas per pastaruosius keturis mėnesius neišgėrė nė lašo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)