Vilniaus „Vėtroje“, „Šiauliuose“, Izraelio Umm El Fahmo „Maccabi“ ekipoje, Pakruojo „Kruojoje“, Klaipėdos „Atlante“ ir Kauno „Stumbre“ rungtyniavęs futbolininkas pastaruosius tris sezonus atstovavo Marijampolės „Sūduvai“, su kuria tris kartus (2017, 2018 ir 2019 metais) tapo Lietuvos čempionu.

Praėjusiame sezone iš Ukmergės kilęs saugas per 19 mačų Lietuvos čempionate pasižymėjo 3 kartus ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

Per visą karjerą R. Vėževičius A lygoje sužaidė 302 rungtynes ir pelnė 58 įvarčius.

Jau šį šeštadienį, sausio 18-ąją, 12 val., „Banga“ namuose susigrums su Pirmoje lygoje rungtyniaujančia FA „Šiauliai“. Be to, Gargždų ekipa turėtų sužaisti dar šešerias kontrolines rungtynes. Aišku, kad sausio 25 dieną 13.30 val. Marijampolės futbolo manieže „Banga“ susitiks su Vilniaus „Riteriais“, o vasario 1-ąją į Gargždus atvyks taip pat A lygos kovoms besiruošiantis Telšių „Džiugas“.

Šiuo metu A lygos reikalavimus siekia įgyvendinti šie klubai: Marijampolės „Sūduva“, Vilniaus „Žalgiris“, Vilniaus „Riteriai“, „Kauno Žalgiris“, „Panevėžys“, Klaipėdos „Atlantas“, Gargždų „Banga“, Telšių „Džiugas“, „Vilniaus Vytis“ bei Alytaus „Dainava“.