Didžiausia asmeninė laimė ir proga sukurti šeimą laukia keturių Zodiako ženklų:

Ožiaragis

Ožiaragio moterys – isterikės, bet šiemet tai nesutrukdys joms sutikti savo vyro. Atsiminkite – gerbėjų bus daug, todėl visos turės iš ko pasirinkti. Tik siekiant asmeninės laimės, teks paaukoti karjerą, taigi pririeks laiko, kol paliksite darbus ir atsidėsite santykiams.

Šaulys

Šaulio ženklo moterims seksis tiek finansinėje srityje, tiek asmeniniame gyvenime. Jei ilga nesiryžote tekėti, 2020-ieji – tinkamiausias metas kurti šeimą. Šiais metais Šaulio moterų laukia laimė. Stenkitės užglaistyti visus santykių kampus, kad santuoka būtų tvirta.

Skorpionas

Skorpiono Zodiako ženklo atstovai šiemet nesitikėjo sukurti šeimos, bet baltoji žiurkė suteikė tokią progą. Tai bus maloni staigmena Skorpionams, ypač po šiuo ženklu gimusioms moterims. Jos sutiks savo antrąją pusę pačiu romantiškiausiu metų laiku. Apskritai šiais metais laukia daug naujų pažinčių ir ryškių įvykių.

Dvyniai

Dvynių ženklo moterys neabejotinai sutiks savo svajonių vyrą. Nė viena neliks vieniša. Tos, kurios ilgai laukė pasiūlymo, 2020 m. būtinai jo sulauks. Sėkmingos bus ir kitos gyvenimo sritys, daugelis išspręs finansines problemas. Jau sukūrusiems šeimą Dvyniams likimas gali pateikti išbandymų – galbūt susidursite su partnerio pavydu ar teks patikrinti jūsų santykių tvirtumą. Jei norite įveikti visus sunkumus, stenkitės prisiminti geras jūsų santykių akimirkas, tikėti vienas kitu.

Jei jūsų Zodiako ženklui santuokos nežada, nenusiminkite, galbūt baltoji žiurkė ruošia jums kitokių dovanų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)