Kaip skelbiama policijos pranešimuose, 21-ų metų moteris mirė ankstyvą sekmadienio rytą (maždaug 6.30 val. vietos laiku), nukritusi nuo Sidnėjaus Deimantų įlankos rezervate esančios uolos, rašo „The Sun“.

Šeštadienį vakare turistė linksminosi miesto Vaucluse rajone surengtame vakarėlyje. Iš jo su septyniais draugais ji ir patraukė prie uolų.
Visa grupelė, kaip manoma, perlipo tvorą, kad galėtų pasiekti uolos pakraštį, ant kurio susėdę ketino stebėti, kaip teka saulė ir darytis įspūdingas asmenukes.

Pasak Naujojo Pietų Velso policijos, 6.30 val. ryto į nelaimės vietą buvo iškviestos kelios skubios pagalbos tarnybos, įskaitant policijos oro ir vandens teritorijų komandas.

Praėjus keturioms valandoms po iškvietimo, vandenyje pavyko rasti M. Davis kūną.

Pernai metų pabaigoje į Australiją britė atvyko iš Linkolno. Prieš tai ji keliavo po Tailandą ir kitas vietas.


Šis žūties krentant nuo uolos atvejis tikrai nėra pirmas: tokia baigtis yra ištikusi ir daugiau turistų, užsigeidusių pasidaryti „Instagram“ vertų kadrų.


Sekmadienio popietę M. Davis motina Rebecca Smith karštligiškai bandė susisiekti su dukterimi.

„Gal kas matėte Maddie? Niekaip negaliu su ja susisiekti. Praneškite, jei buvote su ja vakar vakare“, – rašė ji socialiniuose tinkluose.

Deja, pirmadienį ryte tėvai patvirtino, kad žuvusioji yra M. Davis. Draugai ją apibūdino kaip laisvos sielos asmenybę, kerinčią tiek išoriniu, tiek vidiniu grožiu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)