Pasinaudojusi tuo, kad iki tol pirmavusi Milano „Inter“ vienuolikė išvykoje 1:1 sužaidė su Bergamo „Atalanta“, „Senoji senjora“ iškovojo prestižinę pergalę Romos olimpiniame stadione.

Jame „Juventus“ 2:1 (2:0) palaužė šeimininkus „AS Roma“ futbolininkus.

Jau 3 min. svečius į priekį išvedė gynėjas Merihas Demiralis, o 10 min. rezultatas tapo 2:0. Po itin šiukrščios Jordano Veretout klaidos svečiai perėmė kamuolį, ir baudos aikštelėje buvo pargriautas Paulo Dybala.

Prie 11 m žymos stojęs Cristiano Ronaldo neklydo, užtikrintai realizavo baudinį ir į savo sąskaitą Italijos čempionate įsirašė 14-ąjį įvartį. Tiek pat yra įmušęs Romelu Lukaku („Inter“), o su 20 įvarčių snaiperių lentelėje pirmauja Ciro Immobile (Romos „Lazio“).

Antrajame kėlinyje „AS Roma“ taip pat nuo 11 m žymos sumažino atsilikimą (įmušė Diego Perotti), tačiau išlyginti rezultato šeimininkams nepavyko.

Taigi, įpusėjus „Serie A“ čempionatui lydere ir vadinama „žiemos čempione“ tapo „Juventus“ komanda, po 19 rungtynių turinti 48 taškus. „Inter“ su 46 taškais žengia antroje, „Lazio“ su 24 – trečioje pozicijoje. „Atalanta“ ir „AS Roma“ turi po 35 taškus ir dalijasi 4-5 vietas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)